Партньор на Проватон
 Какво не обичат мъжете да споделят според зодията им

Какво не обичат мъжете да споделят според зодията им

Сподели в

Всеки има своите тайни. Както повечето мъже се затрудняват да разгадаят сложната природа на жените, така и представителките на нежния пол срещат изпитания в проникването в твърдата мъжка душа.

До голяма степен онова, което мъжете са склонни да скрият за живота и миналото си се определя от тяхната зодия. Всеки зодиакален знак има свои различни съображения за нещата, които предпочита да не споделя за живота си.

Ето какво всеки представител на различните зодии би скрил от вас.

Овен

Той е една от зодиите, които имат най-развито чувство за гордост. Овните винаги търсят предизвикателствата в живота си. Един мъж от тази зодия не би ви споделил, че всъщност не престава да се оглежда за нещо по-добро не само в професионален, но и в личен план. Ако обаче Овенът е истински влюбен, няма от какво да се притеснявате – тогава той отдава цялото си внимание на половинката си.

Въпреки всичко Овенът никога не губи трезвата си преценка. Той няма да ви признае за колебанията, които изпитва и съмненията дали някъде не се крие нещо по-добро за него, за да не ви обиди.

Телец

Една от основните цели в живота на Телеца е стабилността и комфортът. Той ги търси през целия си живот. Готов е да направи всичко възможно, за да се чувстват обичаните от него хора обгрижени и глезени. Телецът очаква същото от тях най-вече в семейството.

Ако Телецът има проблем, който го терзае почти през целия му живот, то това е откриването на стабилността, която жадува. Той няма да сподели на половинката си тези колебания, но от думите и жестовете това ще си проличи.

Дори когато се чувства емоционално стабилен, Телецът не може да се разкрие напълно. Той винаги оставя част от себе си скрита дълбоко и не допуска никого там.

Близнаци

Близнаците са сложна за разбиране зодия. Те имат двойствена природа и това обърква техните половинки. Близнаците обичат да създават нови приятелства. Общителни са и на пръв поглед изглежда сякаш са готови да споделят. Тяхната емоционална половина обаче действа по различен начин.

Тя прикрива части от себе си и то по начин, който може напълно да обърка околните. Често пъти начините на Близнаците са твърде неприятни за най-близките им и за половинките им. Те не биха си признали, че понякога съвсем умишлено променят някои свои черти от характера, за да се харесат повече на своите партньорки.

Самите те понякога наистина не одобряват собствената си природа и водят непрекъсната борба с това.

Рак

За необиграното око Ракът е вид зодиакален знак, за когото семейството и корените са най-важното нещо на света. Дори партньорите им да се сменят с годините като носни кърпички, семейството е най-ценното нещо в живота на Рака и веднъж задомил се, той брани най-близките си със зъби и нокти.

Ракът се чувства отговорен към семейството си. Онова, което не би споделил е, ако в семейството му има проблем. До последно пред другите ще се прави, че нищо не се е случило, за да запази семейната чест.

Понякога обаче е склонен да крие проблеми и от половинката си, за да не я тревожи и за да се опита да се справи сам.

 

Лъв

Макар да изглежда суперуверен във всичко, което казва и прави, Лъвът често е разкъсван от вътрешни колебания и страхове, които никога няма да сподели с половинката си. Гордостта му не му позволява.

Той ще се опита да прикрие това с фалшиво смело поведение, като на моменти дори ще преиграва. Именно това го издава пред хората, които го познават най-добре.

Дева

Всеки, който има за партньор представител на зодия Дева знае, че те обичат нещата да са съвършени. Девите не са от зодиакалните знаци, които обичат да пазят тайни и да крият от половинките си разни неща. Въпреки това и те понякога спестяват някои подробности от живота и миналото си.

Най-често те не признават, че имат нужда от помощ или съвет. Не обичат да изглеждат слаби и уязвими. Предпочитат партньорките им да смятат, че той може да се справи с всички трудности сам. Това понякога предразполага към конфликти и неразбиране от страна на половинките им.

Везни

Везните винаги търсят идеалния баланс. Лутат се и в отношенията, защото все ги глозга мисълта, че нещо не е наред или че има по-добро за тях някъде там. Нерешителни са и това личи от колебливото им поведение, но никога не биха го споделили.

Често мъжът Везни е резервиран към партньорката си, което я кара да се съмнява в любовта му. Характерни за тази зодия са затвореността и резервираността, които създават проблеми във връзката.

Скорпион

Това е един от зодиакалните знаци, които са загадъчни и трудни за разбиране от другите. Характерът им е интензивен, сприхав и необуздан. Темпераментът на Скорпиона е магнетичен, но често труднопоносим за партньорите на тази зодия.

Силен и устремен, Скорпионът не обича да го виждат слаб. Дори да изпитва някакви трудности в професионален и социален план, той няма да признае. Ще се опита да се справи сам, каквото и да му коства това. Затруднява го говоренето, споделянето и назоваването на нещата с истинските им имена.

 

Стрелец

Стрелецът обича да се среща с нови хора, да се въвлича в приключения, да открива нови възможности. Той е от зодиите, които не се страхуват от предизвикателства и провал. Винаги изглежда така, сякаш се радва на живота и граби от него с пълни шепи.

Дълбоката, сериозна страна от характера му обаче не му позволява да споделя страхове и съмнения. Стрелците се плашат от скуката във връзката. Тази мисъл не ги напуска, дори когато са щастливи и няма изгледи за раздяла. Монотонният живот, битовото спокойствие и равномерността в протичането на деня ги убива и често това е и причината за раздяла от тяхна страна. Трудно биха го признали обаче.

Козирог

Козирогът е една от най-устремените зодии. Когато той има цел, никой не е в състояние да го откъсне от нея. Не можете да отклоните курса на Козирога или да промените посоката му, освен ако той го иска. Постигането на целите е висша ценност за тази зодия. В някои ситуации това е възхитително, но в други може да е разрушително.

Козирозите не обичат да споделят. Те са потайни и вглъбени в себе си, защото когато биват наранени, страдат много дълбоко без да го показват. Затова предпочитат да мълчат. Едно от нещата, които Козирогът винаги премълчава и които запазва за себе си е поражението. Необходимо му е време, докато възвърне хармонията в душата си и стане готов да признае победа в личен или професионален план.

Водолей

Водолеят се нуждае от хуманитарна кауза или някаква социална отговорност, която да следва и с която да помага на слабите и онеправданите. В кръвта му е да бъде закрилник и благодетел. Прави го от сърце. Винаги ще намери начин да бъде от полза. Водолеят е от борците за свобода и справедливост по природа.

Една от тайните или по-скоро терзанията, за които не би споделил един мъж Водолей е свързана с неговите провали и неуспехи. Водолеите са горделиви и обичат да очертават сами перфектния си имидж пред другите. Ето защо, ако се провалят в нещо, никога при никакви обстоятелства не биха си го признали, дори напротив. Ще намерят начин да излязат от калта и да обрисуват провала си като мним успех. Понякога това помага, но невинаги.

Риби

На Рибите им е вродено да помагат. Те са състрадателни и емпатични личности, които подават ръка винаги, когато могат. Когато обичат някого са склонни да пренебрегват нуждите си в тяхно име. Рибите никога не отказват, защото изпитват неудобство да го правят. Необходим им е цял един живот, докато се научат да казват „не“.

Тази мълчалива и потайна зодия споделя изключително трудно. Нужно е да вадите думите с ченгел от тяхната уста, само и само да се опитате да ги разберете поне наполовина.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *