Партньор на Проватон
 6 вида изневяра, които се срещат в почти всяка връзка

6 вида изневяра, които се срещат в почти всяка връзка

Сподели в

Какво точно представлява изневярата? За много хора това означава те или партньорът им да имат сексуални взаимоотношения с друг. Докато това е сексуална форма на измяна, има и други форми на измама и изневяра, които нямат общо със сексуалния контакт. Вижте кои са.

Емоционална изневяра

Емоционалната изневяра може би е по-силна от физическата. Не е необходимо дори да имаме сексуална връзка с някого, за да присъства той често в мислите ни, дори в сексуалните ни фантазии. Представете си, че имате партньор, но с колега или познат разговорите ви са вълнуващи, интересни, сякаш те запълват нещо, което липсва във взаимоотношенията с половинката. И често мислите за въпросния човек, за това колко хубаво ви кара да се чувствате. Това може да се сметне за изневяра.

Поставяне на приятелството над връзката

Когато имаме сериозни взаимоотношения трябва да се опитаме да намерим баланс между времето прекарано с любимия човек и това с приятелите. Би трябвало приоритетът да е романтичната връзка. В момента, в който започне да липсва равновесие и взаимоотношенията с партньора страдат от приятелските ви събития, това вече е изневяра.

Финансова изневяра

Финансовата изневяра може би е една от най-често срещаните. Всеки път, когато се опитвате да държите партньора си в неведение за финансовото си състояние или той вас, това си е форма на измама. Вие мамите партньора си, той вас. Финансовата откритост и честност винаги са важни за установяване на стабилна връзка.

Оплаквате се от партньора си пред други

Да споделиш с приятели или роднини за отношенията си с партньора е нещо нормално. Но когато постоянно се оплаквате от него, това само създава повече пространство помежду ви, а не разрешава проблемите ви.

Не се застъпвате за партньора си

В една връзка двама души трябва винаги да са екип. Чувстваме се в безопасност, когато знаем, че има на кого да разчитаме, нали? Но винаги има ситуации, които тестват партньора или нас самите. Ситуации, в които се предполага, че ще се застъпим за него или той за нас, а се случва точно обратното, това също е вид нефизическа изневяра.

Поставяне на член на семейството над връзката

Винаги е добре да направите семейството приоритет в живота ви. Въпреки това да си в любовна връзка с човек, с когото искаш да изградиш свое семейство е различен вид ангажимент. Важно е никога да не пренебрегвате половинката си заради роднините или да оставяте роднина да се намесва във връзката ви и да управлява вашите решения към партньора.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *