Стартират Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна

Стартират Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна

От днес стартират Откритите работнически спортни игри за Купата на Община Варна, научи Moreto.net.

Основни организатори и тази година на спортния форум са Община Варна, Българска работническа федерация „Спорт и здраве“ и Работнически клуб „Спорт и здраве – Варна 2016“. В програмата са включени турнири по мини футбол, волейбол, плажен волейбол, тенис на маса, стрийтбол и дартс, които ще се проведат от 15 април до 30 май.

Целта на това голямо спортно събитие е да даде възможност на участниците от държавните учреждения и частни предприятия да се включат в спортен тиймбилдинг, демонстрирайки своите умения не само на работните си места, но и на спортните терени.

Участващите фирми и учреждения се състезават както за призовите места по спортове, така и за определяне на комплексен победител на Игрите.

Награждаването на победителите от всички видове спорт ще се извърши на официалната церемония по закриване на Игрите на 30 май 2019г.

Подробната програма по всички видове спорт, както и информация за участниците и текущи резултати можете да намерите на сайта на Българската работническа федерация “Спорт и здраве“.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Nothing Found. Ready to publish your first sponsor? Get started here.