Партньор на Проватон
 Община Варна обяви конкурс за есе на младежка тема

Община Варна обяви конкурс за есе на младежка тема

Сподели в

Национален конкурс за есе на младежка тема организира дирекция “Образование и младежки дейности” към Община Варна, в рамките на програмата „Младежки дейности 2019 г. Целта е да се даде възможност на млади хора да представят креативни умения и творчески потенциал, обясниха експерти. Съгласно регламента, в конкурса имат право да участват лица на възраст от 15 до 35 години. Всеки автор може да участва с едно есе.

Техническите изисквания за есето са: формат – до четири стандартни страници А4, шрифт Times New Roman 12. Придружаващата информация трябва да съдържа трите имена на автора, телефон и e-mail за връзка. Творби, които не отговарят на изискванията, ще отпадат от класиране. Есетата могат са се подават на e-mail: myessay2019@gmail.com до 30-ти юни /включително/ 2019 г.

Оценяването ще се осъществява от тричленно жури, като есетата ще бъдат предоставяни без личните данни на автора. Предвиденият награден фонд е – І-ва награда – 400.00 лв., ІІ-ра награда – 300.00 лв., ІІІ-та награда – 200.00 лв. Ще има и три поощрителни награди по 50.00 лв. Отличените есета ще бъдат публикувани до 31 юли 2019 г. в три сайта.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *