Партньор на Проватон
 ГЕРБ-Варна подкрепи благотворителната кампания “Аз вярвам и помагам”

ГЕРБ-Варна подкрепи благотворителната кампания “Аз вярвам и помагам”

Сподели в

Въпреки дъждовното време хиляди хора се включиха в благотворителната кампания на сдружение “Аз вярвам и помагам”. Членове и симпатизанти на районните структури на ГЕРБ-Варна също предадоха събираните през последната година капачки, а представители на Младежи ГЕРБ бяха сред доброволците, участвали в организацията на мащабното събитие в центъра на Варна. Кметът на морската столица Иван Портних лично подкрепи кампанията и поздрави нейния инициатор Владислав Николов за добрата кауза, около която се обединиха толкова много хора от цялата страна. 

Със средства от капачките, които ще бъдат предадени за рециклиране, ще се закупи скъпоструваща медицинска апаратура в помощ на грижите за новородените деца в СБАГАЛ “Проф. Д-р Димитър Стаматов“ във Варна, а за МБАЛ “Св. Анна“ ще се осигури апаратура за нуждите на детската хирургия.

Десетки чували с капачки успяха да съберат Младежи ГЕРБ. 125 кг капачки предаде организацията на ГЕРБ-Владиславово с ръководител Николай Костадинов, който е и кмет на район “Владислав Варненчик”. Заедно с общинските съветници Станислав Иванов и Калина Пеева кметът на район “Младост” Христо Христов, който оглавява ГЕРБ-Младост, лично предаде събраните от районната партийна организация капачки.

Чрез кампанията “Аз вярвам и помагам” за втора поредна година множество организации и семейства заедно с децата си станаха съпричастни на благородната идея.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *