Партньор на Проватон
 Семинар представя успешни български предприемачи на студенти и младежи във Варна

Семинар представя успешни български предприемачи на студенти и младежи във Варна

Сподели в

На 13 април млади хора от Варна с интерес към предприемачество и стартиране на собствен бизнес ще се съберат в Икономическия университет. Там Международна младежка камара Варна (JCI Varna) и Студентски съвет към ИУ-Варна организират ежегодния си предприемачески семинар.

Семинарът ще даде възможност на младите хора да чуят от четирима лектори как те са стартирали своите онлайн и офлайн бизнеси, давайки различни гледни точки и съвети за успех.

Според организаторите от JCI Varna целта на събитието е да покаже на младите българи, че в България всеки може да успее и да реализира собствен бизнес. Успешни примери ще бъдат дадени от гост-лекторите, които ще разкажат своите истории.

С най-голям интерес се очаква лекцията на Ивайло Славов, един от 10-те номинирани за “Мениджър на годината“ в България през 2017 и 2018. Той е един от съоснователите и изпълнителен директор на компания в IT сектора, която е създадена през 2010 и към момента дава работа на над 1200 човека.

Другите лектори са Георги Малчев, Пресиян Каракостов и Пламен Андреев, които имат години опит в онлайн рекламата, дигиталният маркетинг и строителството.

Домакините от Студентски съвет към Икономически университет Варна изтъкват, че след изключително успешният формат през 2018г. с над 200 участника, това издание издание също се очаква да има засилен интерес.

Семинарът “Първи стъпки в бизнеса“ започва на 13 април от 10.30 в Икономически университет Варна. Участието е безплатно и може да се направи онлайн – https://forms.gle/ujDTk3pJXUrLPFwc7

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *