Партньор на Проватон
 Сексът в дълга връзка е по-хубав

Сексът в дълга връзка е по-хубав

Сподели в

Вижте 5 причини защо това е така

 

Сексът в дългите връзки е спорна тема. Някои твърдят, че той може да бъде досаден, твърде предсказуем и просто задължение, други пък смятат, че колкото повече време минава, толкова по-страстно става изживяването. Ето 5 безспорни причини, заради които най-хубавият секс е този в дългата връзка:

1. Уважение

Несъмнено уважението и зачитането на желанията и чувствата на партньора се увеличават с времето. А когато говорим за хубав секс, уважението е от особена важност. Вие изпитвате твърде силни емоции един към друг и сте готови на всичко, за да направите любимия си човек щастлив.

2. Преодоляване на проблемите

Най-хубавият начин да преборите напрежението, а и проблемите и дребните спорове помежду си, е сексът. Вие познавате отлично поведението в леглото на половинката си и знаете какво да очаквате, пише “Флагман”. Интимността ще ви отпусне, тя е най-доброто лекарство срещу напрежението, особено с човека, когото обичате.

3. Не се налага да водите преговори

Понякога сексът може да бъде спонтанен, друг път не чак толкова спонтанен. Но при всички случаи не се налага да говорите твърде много или да си правите изтощителни уговорки. Всичко може да се случи и само с един поглед. Какво по-хубаво?!

4. Желанието за разнообразие се усилва

Да, сексът в дълга връзка може да бъде досадно задължение, но това няма да се случи, ако вие не го позволите. Истината е, че всеки от нас би искал да внесе разнообразие в интимния живот, когато е с някого от дълго време. Желанието за нови усещания и различни експерименти идва съвсем естествено с годините, а този устрем поддържа искрата между влюбените.

5. Вие сте напълно честни един с друг

Съвсем нормално е да изпитвате притеснения и невинаги да бъдете напълно искрени с новия партньор в живота си. С времето обаче се отпускате и усещате, че можете да се доверите напълно на половинката си, а това е чудесна предпоставка за страхотен секс. Няма нищо по-хубаво от това да захвърлите задръжките си, когато палувате в леглото.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *