Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Любовен хороскоп за 8 – 14 април

Очаква ни щастлива любовна седмица. Венера и Нептун ще се погрижат за романтиката, за сбъдването на мечтите ни. Намесата на Сатурн ще ни напомни, че любовта освен приказка, може да бъде и реалност. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ще искат да запазят някаква тайна свързана с любовта. Личният ви живот няма да бъде на показ за останалите. С любимия човек искате да се скриете на някое романтично място, да изградите собствен малък романтичен свят. Изглежда пленително, нали?

Телец

Венера ще се намеси в любовния живот на Телците. Тя ще ви помогне да мечтаете повече по отношение на това, което искате от партньора и връзката си. Също така ще ви напомни, че заслужавате да получите любов. За необвързаните седмицата ще предложи интересно развитие между вас и определен човек.. Сърцето ви е отворено и сега е време да отворите и очите си. Любовта е точно пред вас.

Близнаци

Ако нищо вълнуващо не се случва в любовния ви живот, то през следващите дни може да обърнете повече внимание на работата. Но почакайте! Може да се окаже, че любовта се намира в работата ви. Това може да е шеф, колега, който се възхищава на вашия професионализъм. Помислете дали тази любов заслужава вниманието ви.

Рак

Обвързаните представители на зодията ще се фокусират върху духовната връзка с половинката. Някои от вас може би планират сватба, докато други ще се отдадат на повече романтични моменти с половинката. Ако сте необвързани, край вас има вдъхновяваща личност, която очаква да бъде забелязана. Той или тя вярва в романтичния потенциал между вас.

 

Лъв

Лъвовете ще бъдат запленени от фантазиите си. Имате всичко, от което се нуждаете и Вселената ще ви помогне. Ако имате симпатии към някого, то сега може да се случи раздвижване във вашите взаимоотношения. Обвързаните Лъвове ще се отдадат на повече романтика и ще се осмелят да сбъднат някои от интимните си желания с любимия човек.

Дева

Внимавайте какво искате, защото може и да го получите. Или поне когато става въпрос за любовния ви живот. Звездите са ви подготвили щастливи събития. Сякаш всичко, което някога сте се надявали да получите в една връзка или от вашия настоящ партньор, внезапно се появява пред очите ви. Очаква ви хубава любовна седмица, без значение дали имате или не половинка до себе си.

Везни

Везните ще се фокусират върху хубавите моменти в любовта и късмет няма да им липсва. Ще пренебрегвате правилата в любовта, за да се съсредоточите върху по-важни неща, които ще се случат в любовния ви живот. Неща, които ще изпълнят сърцето и душата ви с удовлетворение.

Скорпион

Дъжд от сърца и цветя очаква Скорпионите. Ще усетите романтичната енергия изпитвайки любов към някой специален. Венера и Нептун ще бъдат в добра позиция във вашия сектор на любовта. Много от мечтите ви ще се сбъднат. Сърцето ви ще бъде щастливо.

 

Стрелец

Сърцето на представителите на зодия стрелец също ще бъде развълнувано. Може би сте влюбени в настоящия си партньор, успели сте да го преоткриете по някакъв начин или пък скоро сте започнали нови взаимоотношения. Любовта ще ви радва тази седмица.

Козирог

Любовта е в мислите ви. Венера ще продължи да се движи през вашия комуникационен сектор, а в четвъртък тя ще заеме перфектна позиция към Нептун, а и той е в същата част на вашата графика. Възможно е да не виждате съвсем ясно нещата, но единственото, което ви интересува сега е любовната магия, която ви е обгърнала. Насладете ѝ се.

Водолей

Докато повечето представители на зодиака ще се радват на романтика, Водолеите може да открият, че половинката им е крила нещо от тях. Някаква информация, или е манипулирала определена ситуация. Лъжите не работят в любовта, така че е добре с партньора ви да ги избягвате. Изяснете това, което не ви харесва.

Риби

Излъчвате толкова много светлина и състрадание, че как може някой да не ги забележи? Ако сте необвързани, има голяма вероятност да срещнете интересна личност. Той или тя ще оцени вашите качества. Отдайте се на новостите, които ви предлага любовта.

https://www.az-jenata.bg/

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Nothing Found. Ready to publish your first sponsor? Get started here.