Партньор на Проватон
 Инициират среща за проблемите на Варна

Инициират среща за проблемите на Варна

Сподели в

Открита дискусионна среща за проблемите на Варна е планирана за 20 април тази година. Инициативата е на Отворения обществен съвет, който е ангажирал за събитието арт салон на Радио Варна. Очертани са четири основни теми, по които гражданите могат да изразят мнения и препоръки – инфраструктурно състояние, състояние на зелените площи и качество на въздуха, спазват ли се законите в града и перспективи за развитието му.

Представители на ООС-Варна са искали да се срещнат със-заместник кмета по инфраструктурните въпроси Христо Иванов през март тази година, но не са осъществили лична среща с него, поради което сега са го поканили официално да се включи в предстоящата дискусия. Официална покана е отправена и към кмета Иван Портних.

Изготвен е и регламент за провеждане на срещата, за да могат повече желаещи да изразят мнение по поставените теми. Всеки участник ще има около 5 минути за изказване, като не се допуска вулгарен език, политизиране или агитиране за партии. Срещата ще бъде записана на видеозапис и ще бъде качена в страницата на “Отворен обществен съвет – Варна”.

„Включете се! Бъдете активни! Нека заедно помогнем за превръщането на Варна в по-добро място за живеене!“, призовават организаторите.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *