Партньор на Проватон
 35 магазина в 12 града се включват във “Великден за всеки”

35 магазина в 12 града се включват във “Великден за всеки”

Сподели в

35 магазина в 12 града на страната отварят врати за инициативата „Купи и сподели“, част от Националната кампания на омбудсмана „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“. Инициативата, която се организира за четвърта поредна година под патронажа на омбудсмана Мая Манолова, стартира от утре, 6 април 2019 г.

В подкрепа на благородната кауза се включват най-големите търговски вериги в страната, като към тях се присъединяват и регионални супермаркети. „Купи и сподели“ дава възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят трайни пакетирани хранителни продукти /олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др./, които да дарят в специално поставените колички, брандирани с логото на кампанията, на изхода в магазините.

Доброволците на „Великден за всеки“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Национален алианс за работа с доброволци /Пловдив, Кюстендил и Стара Загора/, Национално сдружение „Младежки глас“ /Бургас, Стара Загора/, 50 деца – членовете на „Организацията на Българските скаути“ /Варна и Шумен/, ЕГ „Васил Карагьозов“ от Ямбол, Фондация П.У.Л.С. /Перник/ и младежи от група „отГОворните“ /Горна Оряховица/ ще оказват съдействие на всички, решили да подкрепят благородната кауза. Като доброволци в акция „Купи и сподели“ се включват и местните обществени посредници от Шумен – Иван Капралов и от Стара Загора – Надежда Чакърова – Николова.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *