Партньор на Проватон
 Сложиха втория надлез на бул. “Васил Левски”(СНИМКИ)

Сложиха втория надлез на бул. “Васил Левски”(СНИМКИ)

Сподели в

Пасарелката в района на улица “Капитан Райчо” вече е монтирана, усилено се работи върху третото пешеходното съоръжение по булеварда в района на стадион “Спартак”

Напълно готов е пешеходният надлез по протежението на булевард “Васил Левски” в района на улица “Капитан Райчо”. Това видя фоторепортер на “Нова Варна”. Припомняме ви, че в средата на март беше монтирана първата пасарелка на улица “Струга” . Усилено се работи и по надлеза в района на стадион “Спартак”, където вече са положени основните.

Срокът за завършване на варненския булевард „Васил Левски” ще бъде спазен и цялата отсечка ще бъде завършена до края на месец април.

Това заяви преди дни в интервю за “Нова Варна” Николай Пашов, директор на фирмата изпълнител „Хидрострой”. За Великден, който тази година се пада на 28 април, булевардът ще е готов.

В момента се довършва облицовката на подпорните стени, след което ще започне асфалтирането. Изкопни дейности все още има в района на стадион „Спартак”, но и там участъкът ще бъде готов в срок.

Предстои монтирането на още две пасарелки, като по протежението на булеварда ще има общо 4 такива съоръжения за пешеходци.  В петък ще бъде готово второто платно на кръстовището с бул. „Цар Освободител”. След 15 април ще бъде пуснато движението по улица „Прилеп”.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *