Партньор на Проватон
 Влезте във филма: Варненци гледат кино в най-модерния салон в света (ВИДЕО)

Влезте във филма: Варненци гледат кино в най-модерния салон в света (ВИДЕО)

Сподели в

В света има само 620 салона в 62 държави, които предлагат абсолютното кино преживяване 4DX®.
Уникалната технология позволява да усетите филма с петте сетива на зрителя – стимулацията им с движения, вибрации, водни, въздушни, светлинни ефекти и миризми.

Четириизмерната технология е създадена в Южна Корея през 2009 г., а в Европа започва да навлиза през 2013 г. При нея ефектите стимулират сетивата на зрителите отвъд границите на аудио-визуалното преживяване в стандартните киносалони. Физически те се случват чрез специалните модулни седалки и ефектите от обкръжаващата среда, пресъздадени в залата.

До края на 2019 г. сред заглавията, които ще имат и 4DX измерение, са: “Шазам!”, “Отмъстителите: Краят”, “Годзила: Кралят на чудовищата”, “Аладин”, “Цар Лъв”, “Замръзналото кралство 2” и “Междузвездни войни IX”.

Е4DX® преживяването не се препоръчва за деца под 4 години или по-ниски от 100 см, както и за бременни жени, хора с епилепсия, високо кръвно налягане или други сериозни здравословни проблеми. Ето защо, преди да посетят 4DX® и да се насладят на „шоуто“, клиентите е необходимо да се запознаят с подробностите около мерките за безопасност.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *