Партньор на Проватон
 Карди Би призна за страховити неща, които е правила, за да оцелее

Карди Би призна за страховити неща, които е правила, за да оцелее

Сподели в

Изпълнителката призна, че е дрогирала и обирала мъже, когато е била стриптизьорка

RnB звездата Карди Би е една от най-успешните изпълнителки в момента. Тя почти не пази никакви тайни от феновете си, а дори напротив – споделя всичко с тях. Наскоро изплува обаче една мрачна тайна от миналото на 26-годишната рапърка, която недоброжелатели изведоха на светло.

Преди три години Карди Би записала видео, в което говори за дните си като стриптизьорка. Във видеото тя споделя какво ѝ се наложило да направи, за да може да оцелее. “Трябваше да се събличам. Трябваше да убеждавам разни мъже, че искам да спя с тях. Карах ги да отидем в някой хотел, после ги дрогирах и ги обирах. Това правих преди.”, разказва тя.

Преди броени часове обаче Карди написа обръщение към феновете си във връзка с тази случка и го публикува в Инстаграм, където я следват над 42 милиона души. В обръщението си тя признава, че разказаното е истина, като добавя:

“Не твърдя, че съм перфектна или пък че идвам от перфектен свят с перфектно минало. Винаги говоря истината и стоя зад това, което съм казала. Част съм от хип хоп култура, в която можеш да говориш за това от къде си дошъл и за неправилните неща, които си правил, за да стигнеш до мястото, на което си в момента. Има рапъри, които поставят на пиедестал убийствата, наркотиците, грабежите и т.н. – престъпления, които им се е налагало да извършат, за да оцелеят.

Аз никога не съм смятала тези неща за славни и не съм ги възпявала, защото не се гордея с тях, но нося отговорност за това, което съм направила. Направих тези избори тогава, защото нямах много опции. Бях благословена да се измъкна от това място, но много жени не могат да го направят.

Аз имам минало, което не мога да променя, с всички е така”, завършва признанието си тя.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *