Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Любовен хороскоп за 25 – 31 март

Сподели в

Последната седмица на март ще ни донесе промени и вълнения в любовта. Ще усетим влиянието на Марс, Венера и Меркурий. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта може да ви донесе невероятно блаженство, но е възможно да ви донесе и разочарование. И все пак, вашата философия, уважаеми Овни, тази седмица определено ще бъде че е по-добре да сте обичали и загубили, отколкото никога да не сте обичали. Венера също ще се намеси в любовния ви живот. Може би изпитвате емоции към определен човек и колкото повече искате да се приближите до него, той толкова по-нестабилно ще се държи към вас.

Телец

През тази седмица представителите на зодия Телец ще осъзнаят някои неща, свързани с любовта. Може би изпитвате емоции към някого, който не цени това, което изпитвате към него. Ще се запитате защо давате толкова много? Дали това няма да ви отдели от потенциален партньор, който би показал грижа към вас?

Близнаци

Марс ще повлияе на любовния ви живот. До 15 май ще се радвате на положителни вибрации. Не само че периодът е подходящ да започнете нови начинания, в които искате да успеете, но това се отнася и за любовта. Вашият сексуален магнетизъм ще бъде засилен и ще откриете, че край вас има човек, с когото може да се случи нещо повече.

Рак

Каквото има да остане, ще остане, каквото иска да си върви – пуснете го! През тези дни въпросите свързани с любовта ще ви накарат да разсъждавате по-мъдро. Ще имате най-високите идеали и най-добрите намерения към партньора си или някого, към когото имате интерес. В същото време разбирате, че любовта не е притежание, а когато обичате, трябва да я дадете безусловно, без да очаквате нищо в замяна. За щастие усилията ви ще бъдат възнаградени.

 

Лъв

Там, където някога е имало проблеми, сега с любимия човек ще намерите решения, особено ако това се касае за парите и интимността. Ще усетите влиянието на Меркурий и Венера. Това ще ви помогне да споделите с партньора си от какво се нуждаете, какво искате да постигнете във вашата връзка. Хубавото е, че и двамата ще имате желание да работите върху връзката си.

Дева

Обвързаните Деви ще успеят да разрешат дилема, която по някакъв начин е застрашавала връзката им. Ако скоро сте се срещнали с някого, то може да вземете решение взаимоотношенията ви да се задълбочат. Венера сега се движи във вашия сектор на взаимоотношенията. Така или иначе хармония в любовта ще има.

Везни

Ако сте самотни има шанс да срещнете интересна личност, докато се забавлявате, посещавате семинар или спортувате. Каквото и да е, обърнете внимание на заобикалящата ви среда. Вашият нов романтичен партньор може да е съвсем близо до вас.

Скорпион

Някои от вас вероятно се колебаят дали да дадат втори шанс на бившата си половинка. Е, тази седмица ще получите и отговорите на въпроса как трябва да постъпите. От друга страна, някои от представителите на зодията може да обсъждат темата за бъдещ наследник, да планират бебе. Като цяло, това ще са дни на важни решения. За необвързаните Скорпиони ще се появи нова любов на хоризонта. Обърнете внимание на това кого срещате, докато правите нещо, което ви носи радост.

 

Стрелец

Необвързаните Стрелци са мотивирани да намерят своята половинка. Представителите на противоположния пол ще бъдат привлечени от вас, от излъчването ви. Ако сте обвързани, конфликтите между вас и половинката ви може да зачестят. Внимавайте как използвате думите си.

Козирог

Ако сте били в дилема относно любовния си живот, то тази седмица ще ви бъде много по-лесно да вземете решение по въпроса. Венера влиза във вашия комуникационен сектор във вторник. За тези от вас, които търсят нова любов, е добре да приемат повече покани за партита и социални събития.

Водолей

В неделя Марс ще влезе във вашия сектор на любовта, стимулирайки любовния и сексуалния ви живот. С Марс в Близнаци е напълно възможно да преминете от това да нямате никого в живота си, към много нови възможности за романтичен партньор. За тези от вас, които се намират във връзка, е възможно с любимия човек да инвестирате в нов дом.

Риби

Чувствата на объркване ще отстъпят на нова перспектива благодарение на това, че Меркурий най-накрая се насочва директно към вашия знак. Тъй като облаците се разсейват, ще забележите също, че започвате да излъчвате любов и магнетизъм към другите благодарение на това, че Венера влиза във вашия знак във вторник. Ако търсите любов, това е седмица, в която може да я намерите.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *