Партньор на Проватон
 Шефът на “Хидрострой”: Работим на пълни обороти, новият бул. “Левски” ще е готов до края на април

Шефът на “Хидрострой”: Работим на пълни обороти, новият бул. “Левски” ще е готов до края на април

Сподели в

Работим на пълни обороти, всичко се движи по план и както обеща кметът на Варна Иван Портних, новият бул. “Васил Левски” ще е готов до края на месец април”. Това заяви за Varna24.bg Николай Пашов, изпълнителен директор на фирмата-изпълнител “Хидрострой”.

 

Той увери, че до 30 март ще бъде готово и пуснато за движение и новото кръгово кръстовище по бул. “Цар Освободител”.

 

“Кръговото е готово, днес асфалтират подходите, бордюрите са изградени. Вече се залесява по протежението на булеварда. Озеленяване има вече в района на новото кръгово по “Владислав”, предстои засаждане на дървета покрай бул. “Цар Освободител”, допълни Николай Пашов.

 

Припомняме, че проектът за новият варненски булевард предвижда засаждане на дървета, ниски вечнозелени храсти, трева. От дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна съобщиха неотдавна, че озеленяването ще се изпълни в следните участъци: от ул. “Подвис“ до ул. “Роза“; от ул. “Роза“ до ул. “Прилеп“ ; от ул. “Прилеп“ до бул. “Цар Освободител“ – северна страна; в кръговото кръстовище на бул. “Цар Освободител“; от бул. “Цар Освободител“ до бул. “Сливница“ ; от ул. “Васил Априлов“ до ул. “Кукуш“; От бул. “Владислав Варненчик“ до ул. “Кракра“; от ул. “Кракра“ до ул. “Георги Пеячевич“.

Източник: Varna24.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *