Партньор на Проватон
 Неща, различни от външността, които мъжете забелязват още в началото

Неща, различни от външността, които мъжете забелязват още в началото

Сподели в

Когато говорим за мъжете и това какво те забелязват в една жена, почти винаги стигаме само до външността. Въпреки че те харесват с очите, а жените със сърцето, ако липсват някои качества на личността, тази външност бързо избледнява. Още в началото на взаимоотношенията, мъжете забелязват, търсят определени неща в жената срещу тях. Кои са, вижте в следващите редове.

Честност

Никой не би искал да има до себе си партньор, който не е себе си, манипулатор, който мами. Още в първите срещи мъжете успяват да уловят дали евентуалната им партньорка е лоялна или показва фалшивото си лице. Да бъдеш честен с човек срещу теб помага и да покажеш колко важна е за теб лоялността, какво очакваш от тези взаимоотношения. За мъжете е не по-малко важно да разберат още в началото, че могат да се доверят и да разчитат на половинката си.

Скромност

Самокритичността и скромността са широки понятия, но това, което търсят мъжете в една жена е да видят дали тя има смелостта да признае, че не е съвършена. Бихте направили много по-добро впечатление, ако не демонстрирате високомерие, ако покажете, че работите върху силните си страни, че сте склонни да се извините, когато сте допуснали грешка.

Доброта

Добротата е нещо, което всеки трябва да се стреми да поддържа в себе си. Добрият човек се разпознава още в първите минути. Той винаги е по-привлекателен. Бъдете мила, учтива, не показвайте високомерие към обслужващия персонал.

Чувствителност

Няма мъж, който да не бъде привлечен от чувствителна жена. Жена, която е съпричастна, която е емпат, която проявява внимание към него и не само. Колкото и привлекателна да е една дама, ако тя е егоист, бързо ще отблъсне мъжа до себе си.

Ако искате да спечелите нечие сърце, не се срамувайте да покажете вашата чувствителност, като под чувствителност не забравяйте да споделите и това, което ви радва, натъжава. Жената е по особен начин привлекателна за един мъж, когато говори за своите емоции и усещания.

Независимост

Живеем във време, в което жените сме по-амбициозни, искаме да постигнем независимост, особено финансова, гордеем се с успехите си. Когато всичко това се показва в умерени граници, а не звучи феминистко, то е привлекателно за мъжете. Те харесват жени, които се борят с живота, които успяват да запазят своята индивидуалност, да развиват себе си като личности. Въпреки силата, която демонстрират, и мъжете се нуждаят от половинка, която да ги подкрепя и разбира в трудни моменти.

Желание за обвързаност

Има различни типове взаимоотношения. Някои са базирани само на секс, други са нещо повече. Още в първите срещи може да разберете дали един мъж търси неангажиращи взаимоотношения или не. Ако се срещате с мъж, който си търси сериозна половинка, то той ще иска да разбере от вас дали и вие сте на същата вълна, дали сте надежден партньор за него.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *