Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 18 – 24 март

Любовен хороскоп за 18 – 24 март

Сподели в

Тази седмица ни очаква пълнолуние, което донякъде ще обърка любовния ни живот. Също така, ретроградният Меркурий ще продължава да ни напомня да внимаваме с думите. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани и на този етап ви се отдава възможност да пътувате, действайте! Възможно е да срещнете интересна личност. В случай че нямате планове за път, отдайте се на повече интересни моменти с приятели. Има шанс за нови интересни познанства, както и от задълбочаване на емоциите. Обвързаните Овни да обръщат повече внимание на половинката си.

Телец

Чувствеността ви ще бъде силна до четвъртък. След това може да има отдалечаване между вас и любимия човек. Не е изключено да се наложи да избирате между работата и любовта. Пълнолунието във вашия сектор на работата ще ви напомни, че има нещо в нея, което не търпи отлагане, а това ще отвлече вниманието ви от любовта.

Близнаци

Заедно с пълнолунието във вашия сектор на романтиката, определено нещо ще се случи в любовния ви живот. Необвързаните близнаци ще почувстват липсата на любов. Не се затваряйте в себе си, а не забравяйте, че периодите без партньор са изключително ценни. Те ви позволяват да се превърнете в нещо по-добро, да преоткриете себе си. Не забравяйте, че вие привличате това, което излъчвате. В случай, че се срещате с някого, нещата може да се задълбочат.

Рак

Още в началото на седмицата вие и партньорът ви ще можете да действате заедно като двойка, с голяма сила, работейки върху целите си. Социалният ви живот ще бъде от ключово значение за насърчаването на любовната ви връзка. Ето защо не забравяйте за специалните моменти с добрите стари приятели.

 

Лъв

Тази седмица планетата на любовта – Венера, която се намира в партньорския ви сектор, ще заеме добра позиция към Юпитер, който управлява романтиката и удоволствието. Независимо дали сте обвързани или не, любовта ще ви радва. Единственият проблем е, че може да сте твърде фокусирани върху професионалните си цели.

Дева

Необвързаните Деви ще искат да се насладят на всичко, което им предлага животът. Може да откриете, че пред вас има добра романтична възможност с определен човек. Правете това, което ви носи радост. Ако вече се намирате във връзка, поведението на половинката ви може да ви подейства объркващо. Поговорете.

Везни

Пълнолунието във вашия знак ще ви накара да почувствате емоционална бъркотия. Ще премисляте всичко, което чувствате за някой в близкото ви обкръжение. Емоциите понякога могат да бъдат неудобни за вас. От друга страна искате и връзката ви да бъде подредена, да се чувствате хубаво в нея. Тази седмица ще се замислите защо вашата връзка не ви кара да се чувствате по този начин.

Скорпион

Емоциите, които изпитвате с половинката си един към друг, тази седмица ще напомнят за себе си. Ако взаимоотношенията ви са на ръба, има шанс и двамата да проявите желание да поправите връзката си и да осветлите онези чувства, които са останали непроменени в миналото. Объркващи ще бъдат следващите дни за необвързаните Скорпиони, които се опитват да срещнат нов партньор.

 

Стрелец

Стрелците ще положат усилия нещата в любовта да се случват, както биха искали, но може да останат разочаровани. Вероятно се нуждаете от подкрепата на любимия човек, докато се справяте с проблем, задължения. Той или тя може да имат добри намерения, но да ги покажат по начин, който не е удобен за вас.

Козирог

Марс, който сега се намира във вашия сектор на романтиката, ще заеме добра позиция към Плутон. Има шанс да срещнете някого, с когото още в първите дни да усетите химията помежду ви. Това може да се случи докато се отдавате на забавления или любимите ви занимания. По някакъв начин тази личност силно ще ви впечатли.

Водолей

Водолеи, тази седмица блестите като диаманти! Венера се движи през вашия знак, което ви дава допълнителна увереност и определено сте магнетични. Планетата на любовта ще заеме перфектен ъгъл към Юпитер, който сега е във вашия приятелски сектор. Необвързаните представители на зодията имат шанс за интересни запознанства, ако не си стоят вкъщи, а се забавляват. Но ако сте обвързани, може да се наложи да се справите с някаква напрегната ситуация, която по някакъв начин ще попречи на романтиката. Не се притеснявайте – временно е.

Риби

Рибите ще изберат труден път в общуването. За това ще са виновни Марс и Венера. Може да се страхувате или да се срамувате да обсъждате интимни неща, да не успявате да съберете смелост да споделите, че се чувствате отхвърлени и разочаровани. Независимо дали сте необвързани или се намирате във връзка, внимавайте с думите. Меркурий е ретрограден, не го забравяйте.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *