Партньор на Проватон
 Любими секс пози на жените според зодията им

Любими секс пози на жените според зодията им

Сподели в

Овен

 

Освен че сте независими, сте и куражлии, на които им стиска да пробват нови и по-необичайни пози. Дори такива, които биха могли да доведат до нараняване. Затова за вас подходяща би билa позата „Люлеещият се стол“. Накарайте мъжа да седне по начин, по който го прави обикновено. Седнете в скута му с лице към него, увийте краката около кръста му и поемете нещата в свои бедра.

Телец

Вие сте по-класически настроени, стане ли дума за сексуално удоволствие. Жените от тази зодия сте щедри и сте хора, на които може да се разчита, освен това притежавате доста невинна страна в характера, отколкото показвате. За вас най-подходяща е мисионерската поза. Не е прекалено ексцентрична, но ще ви докара до оргазъм. Настанете се удобно и позволете на мъжа да ви достави удоволствие.

Близнаци

Вие притежавате чудесно въображение и сте доста енергични – две неща, които са задължителни за по-палав секс. За вас се препоръчва позата „Да, да, да“. Легнете по корем на ръба на леглото и подпрете ръцете си на пода. Така мъжът ще има възможност хем да се наслаждава на красивия ви гръб и задни части, хем ще проникне достатъчно дълбоко, че да ви накара да крещите неистово.

Рак

Вие сте доста непредвидими в леглото. Една вечер може да сте настроени изключително романтично, а на следващата да сте в настроение да го играете строгата господарка. Една от любимите ви пози обаче, независимо от емоционалността ви, е тази, в която сте отгоре. Позицията на ездачка ви дава възможност вие да контролирате темпото и оргазма си. Не бихте отказали и чифт белезници. На драго сърце бихте завързали непослушния си любовник за леглото, ако ви падне такава възможност. Ако сте в настроение за по-малко интимност, седнете върху мъжа с гръб към него и препускайте бясно към дебрите на удоволствието си.

Лъв

Вие сте драматични, обичате любовната игра и сте страшни фенове на предиграта. Не бихте отказали масаж с горещо масло като залог, че ще вкарате в употреба най-палавата страна от себе си. Въпреки това не забравяте и за романтиката и затова най-любима ви е позата „Лъжици“. Легнете в полуембрионална поза, помолете партньорът да легне зад вас и да проникне, както само той може. Получавате хем страст, хем интимност.

Дева

Хората от този знак са много прецизни и аналитични. За да се предпазите от прекалено много обмисляне, и то в леглото, се препоръчва да пробвате „Кучешката“. Застанете в колянно-лакътна поза на края на леглото. Мъжът трябва да застане прав зад вас. Удоволствието е възхитително заради ъгъла, под който той прониква във вас.

Везни

Жените от тази зодия обичате предиграта и сте особено добри в целуването. За вас е подходяща позата „69“. Тя позволява да покажете силната си страна с устата и на свой ред да получите удоволствие по същия начин. Без значение кой от двамата партньори е отдолу.

Скорпион

Вие сте много сексуални и пълни с експериментаторски дух. Затова на вас най-много би ви прилягала позиция, която не е в леглото и която изисква повече гъвкавост, пише struma.bg. Изберете си масата в трапезарията или пералнята и седнете отгоре. Помолете партньора си да застане между бедрата ви, да повдигне краката ви отстрани на раменете си, вие го хванете за врата за стабилност. Ако тази поза ви се струва изморителна, може, вместо да седите върху масата, да лежите върху нея.

 

Стрелец

 

Любовта и страстта са задължителни два елемента, стане ли дума за сексуалния ви живот. За вас е характерно, че сте доста диви в леглото. Най-подходящата поза за вас е „Прегръдка във ваната“. Седнете в партньора си с лице към него и се наслаждавайте на топлата вода и горещия оргазъм.

 

Козирог

 

Истината е, че вие сте доста игриви в леглото, което означава, че на вас нищо в секса не ви е чуждо. Следващият път опитайте позата „Завъртулка“. Накарайте любимият да легне по гръб и седнете върху него перпендикулярно на тялото му. Покажете му по-добрия си профил. За по-голяма опора сложете ръцете си зад вас върху леглото.

 

Водолей

 

Този знак е известен с авантюризма си и с липсата на задръжки. За вас най-подходяща е позата „Във банята с душа“. Седнете с гръб към партньора си във ваната и насочете подвижния душ към клитора си. По този начин ще получите двойно удоволствие – веднъж от мъжа, а после и от струята топла вода. Ако нямате такъв душ, използвайте вибратор.

 

Риби

 

Вие сте романтични натури и обичате изтънчената любов. Следващия път, когато се озовете между чаршафите, опитайте позата „Лице в лице“. Седнете в скута на любовника си с лице към него и обвийте с крака кръста му. Помолете го и той да направи същото. Тази позиция ще ви даде възможност да бъдете още по-интимни един с друг.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *