Партньор на Проватон
 Разходка във Варна може да ви донесе подарък

Разходка във Варна може да ви донесе подарък

Сподели в

Обиколка пеша или с велосипед на 6 емблематични градски забележителности във Варна до 16 март може да ви донесе подарък и участие в томбола за 2 велосипеда.

Събитието е част от проект City Walк – Движението – това е здраве, който се провежда във Варна през този март и е част от Международния проект Interreg Danube Transnational Programme City Walк, който цели увеличаване ролята на по-устойчивите форми на мобилност в градския транспорт като ходене и колоездене, намаляване употребата на автомобили, на вредни емисии и шума, изграждане на по-безопасни и по-добри места за живеене с подобряване на условията за движение и проходимост, съобщава “Дарик”.

В списъка със забележителности влизат Римските терми, площад “Мусала”, Катедралата, църквата “Св. Петка”, Младежкия дом и Икономическия университет. За да участвате в томболата, трябва по време на пешеходната или вело обиколка да вземете карта от най-близката книжарница АБВ.

Елате с картите в Морската градина на 16 март – събота, от 13.00 до 15.00 часа и изберете подарък. Картите са условие и за участие в томболата за 2 велосипеда, уточняват организаторите.

Предварителните замервания на пешеходната активност на варненци сочи, че около една трета от жителите на Варна са активни пешеходци. Данните са от проучването сред жители на града в рамките на City Walk, по линия на който във Варна се разработва стратегия за пешеходната достъпност.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *