Партньор на Проватон
 ХЕЙЛИ И ДЖЪСТИН БИЙБЪР: ПЪЛЕН СИНХРОН В СТИЛА

ХЕЙЛИ И ДЖЪСТИН БИЙБЪР: ПЪЛЕН СИНХРОН В СТИЛА

Сподели в

Преди дни изпълнителят шокира феновете си, като обяви, че е в депресия и не се чувства много добре. „Чувствам се откъснат и странен. Винаги се възстановявам, затова не се притеснявам“, обаче допълни той, а освен помощта на психолози, той има и най-голямата подкрепа в лицето на своята половинка – Хейли.

Двамата са неразделни, а тяхната хармоничност се прокрадва и в стила им, който напоследък е толкова идентичен, че вероятността моделът да се рови често в гардероба на певеца е доста голяма. Хейли не спира да носи oversize суитшърти и тишърти, а те толкова й отиват, че дори и ние започнахме да ги носим и да разглеждаме мъжките колекции за нови находки.

Трябва все пак да отбележим, че в последно време Бийбър показва и чрез облеклото си, че явно не е в най-благоприятния период от живота си. Развлечените дрехи изместиха спретнатия му вид, в който преди бяхме свикнали да го виждаме. Дано съпругата му и любовта помежду им да му помогнат да излезе от емоционалната дупка, в която е попаднал.

Наскоро една от най-актуалните двойки бе забелязана в Манхатън и този път синхронът в стила им не беше толкова очевиден. И докато Джъстин отново бе в любимия си суитшърт, то Хейли бе сложила мини рокля с поло яка и блейзър, заради което мнозина се запитаха дали ерата на тяхната хармоничност не е приключила. Може би все пак и те имат нужда да изразят индивидуалността си и по-малко да се копират един друг, да останат в собствения си коловоз. Но както и да се появят тези двамата, едно е сигурно – все още изглеждат страхотно заедно.

А тук може да прочетете любовната им история

Хейли и Джъстин Бийбър: пълен синхрон в стилаХейли и Джъстин Бийбър: пълен синхрон в стилаХейли и Джъстин Бийбър: пълен синхрон в стилаХейли и Джъстин Бийбър: пълен синхрон в стилаХейли и Джъстин Бийбър: пълен синхрон в стилаХейли и Джъстин Бийбър: пълен синхрон в стила

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *