Партньор на Проватон
 Тези 4 движения ще оформят бедрата ви веднага

Тези 4 движения ще оформят бедрата ви веднага

Сподели в

Видео доказателство за това как кратките интензивни тренировки правят чудеса с тялото ви

Брет Хоебел е треньор по капоейра в Рио и е създател на тази HIIT тренировка, с която бързо ще постигнете тонус и ще оформите глутеусите си. Брет е един от онези инструктори, които действат много вдъхновяващо не само с тренировките си, но и с изследванията в областта на спорта. Той е автор на книга „The 20-Minute Body“, в която обяснява подробно ефективността на кратките, но високо интензивни тренировки (като Табата) и как 20 минутният принцип може да доведе до революция в здравословния ви начин на живот, както и в поддържането на форма.

Предлагаме ви неговата 20-минутна тренировка за глутеуси. Дори да минете и само един 5-минутен кръг, пак ще забележите значителна промяна в начина, по който усещате мускулите си. Ще бъдете потни, уморени, но доволни.

1. Капоейра напъди със смяна на крака – 50 секунди, последвано от 10 секундна почивка. Като алтербатива може да правите обикновени напъди.

2. Капоейра ритници от колянна опора – 50 секунди, последвано от 10 секундна почивка. Алтернативен вариант на изпълнение: с двете ръце на пода.

3. Коленни напъди със смяна на краката и повдигане на коленете – 50 секунди, последвано от 10 секундна почивка. Алтеранитевн вариант на изпълнение: не падайте ниско.

4. Кръстосани ритници от лег – 50 секунди, последвано от 10 секундна почивка. Алтернативен вариант на изпълнение: вместо да ритате, просто повдигайте краката.

Почивайте 30 секунди, преди да започнете следващия кръг с упражнения.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *