Партньор на Проватон
 Пътно платно пропада от поредния опасен строителен обект в жк. Бриз-юг

Пътно платно пропада от поредния опасен строителен обект в жк. Бриз-юг

Сподели в

Наши читатели ни сигнализираха за поредния необезопасен строителен обект във Варна. Изкопа не е укрепен, скатовете се свличат и застрашават живота както на работниците, така и на хората, които преминават в близост до обекта. Преминаването на пешеходците от страната на на бул. Левски е невъзможно, поради това, че тротоара е затрупан със земни маси (видно от снимката).

От горната страна на обекта явно след няколко срутвания бордюрите ограничаващи пътното платно са пропаднали в изкопа. А от няколко дни се наблюдавало и пропадане на пътното платно.

Направени са опити за сигнализация и обезопасяване, НО НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ!

Бризовете винаги са били апетитна хапка за строителите тъй като са в близост до черноморския бряг, но това не означава, че всеки пишман строител може да нехае за безопастността на хората. Сигурно изпълнителя е поредния, който се мисли за недостижим за контролните органи, защото „Ще звънна само един телефон и ще се оправя“!

Да, ама не!

Дано не се случи най – лошото за да се раздвижат институциите за поредния строител мислещ единствено за лична финансова облага без капка гражданска съвест и морал!

От табелата се вижда, че изпълнителя е „Металекс Инвест“ ЕООД на Александър Константинов Евтимов.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *