Партньор на Проватон
 “Сивият кардинал” Асен Марков организира среща на Борислав Гуцанов с Корнелия Нинова. 500 000 евро осигуряват евромандат?!

“Сивият кардинал” Асен Марков организира среща на Борислав Гуцанов с Корнелия Нинова. 500 000 евро осигуряват евромандат?!

Сподели в

Асен Марков, вечният началник-кабинет на “Позитано”20, известен като “Сивия кардинал”, е организирал среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

Рандевуто се е състояло във вторник и е продължило около 40 минути, научихме от вълшебни източници в централата на БСП. Според горещи слухове в срещата е участвал и шефът на предизборния щаб Георги Свиленски.

Нашите източници обаче твърдят, че в кабинета на лидерката са били само Корнелия Нинова, Асен Марков и Борислав Гуцанов, който бе на юбилея на “Сивия кардинал”.

Гуцанов блесна с активна предизборна кампания в структурите на БСП-Варна и национален медиен съпровод, осигурен от знакова фигура като олигарха и медиен магнат Кирил Домусчиев.

След срещата му с Нинова видни “позитанци” коментират, че тя не му е обещала твърда избираема позиция в евролистата, но дала знак, че ще я подрежда според електоралния и корпоративен принос.

Междувременно според близки до “Сивия кардинал” Асен Марков култови фигури в елита на БСП тече операция “Сиамски близнаци”.

“Политически сиамски близнаци” във Варна са Апостол Димитров и Борислав Гуцанов, те едва ли ще пробият на “Позитано”20”, коментира емблематичен варненски БСП-лидер като Аврам Тодоров.

“Освен избирателите, които ще пресмята Корнелия, решаващо за челна позиция в листата ще бъде и финансовото участие – 500 000 евро за кампанията ще осигурят място от трето до шесто”, отсече източник от “Позитано”20.

“Ако Кирил Домусчиев изкара пачка за Борислав, шансовете му ще се увеличат. Олигархът вече си осигури един мандат, поемайки националната кампания на водача, може да плати и за втори”, продължи информаторът.

Ако Корнелия Нинова изчисли точно комбинациите, паритетът е сигурен, а победата на БСП никак не е изключена, коментира секретар в едно от големите посолства.

Всъщност това е допълнителен коз за Борислав Гуцанов – рашките го броят за свой не само заради Гуцанов-старши, Лилов и сногсшибателната руско-полска блондинка Марина.

bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *