Партньор на Проватон
 Каракачанов инспектира работата на военния завод във Варна (СНИМКА)

Каракачанов инспектира работата на военния завод във Варна (СНИМКА)

Сподели в

Вицепремиерът и лидер на ВМРО бе на неофициална визита във Варна вчера, провери лично работата в “ТЕРЕМ”

 

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов лично провери работата във военият завод “Терем” след смяната на ръководството му неотдавна.

Министърът е бил запознат с ремонтните дейности на всеки отделен кораб, научи “Нова Варна” .

Както “Нова Варна” писа в края на миналата година управлението на завода бе поето от Данаил Славов, а само за няколко месеца в държавния завод успешно са приключили ремонтите на 15 кораба, а очакванията са за пълен график за идните месеци.

 

След рокадата на върха във „Флотски арсенал”, стана ясно, че новият мениджмънт трябва да се справя с финансова дупка от 3 млн. лева. За по-малко от полугодие финансовото състояние на корабостроителницата е подобрено, което е отчетено и от военния министър.

Командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев и членове от борда на „Терем-Холдинг” са присъствали заедно с военния министър на инициираното от управителя на ТЕРЕМ – КРЗ Флотски арсенал – Варна” Данаил Славов работно посещение.

 

Неотдавна министър Каракачанов разпореди на новото ръководство на дружеството да осъществи цялостна промяна в стратегията за развитието му. ДЕРЕМ – КРЗ Флотски арсенал – Варна” трябва да промени курса си от предприятие с предмет на дейност предимно специална продукция, към предприятие ориентирано към гражданския пазар.

 

https://www.instagram.com/p/Bu6pdL-haRO/?utm_source=ig_embed

Нова Варна

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *