Партньор на Проватон
 Изневяра ли е сексът с компаньонка?

Изневяра ли е сексът с компаньонка?

Сподели в

За предпочитане е пред връзка с друга жена

Сексът с компаньонка не означава почти нищо за мъжа, освен задоволяване на нагона. Колкото и да е долнопробен, и рисков в здравословен план, той е за предпочитане пред връзката с друга жена, що се отнася до сериозните взаимоотношения. Извънбрачната връзка означава, че мъжът е интимен с друга жена, и то не само сексуално.

Едва ли някоя жена би искала партньорът ѝ да спи с компаньонки, да плаща за танци в скута му или да гледа порно, но все пак, ако един мъж използва сексиндустрията по някакъв начин, това не е непременно причина да прекратите взаимоотношенията си.
Сексът с компаньонка или гледането на порно не са достатъчно сериозно прегрешение, за да разрушат една дълготрайна връзка.

Истината е, че много жени не харесват секса толкова, колкото повечето мъже. И определено не искат секс толкова често, колкото мъжете. Особено след като вече имат деца. Сексът преминава на заден план в приоритетите им. Докато за по-голяма част от представителите на силния пол сексът е толкова жизненоважен, колкото е и дишането. И когато жените се оттеглят от секса, навлезли вече в сериозна връзка, мъжете по необходимост се налага да го търсят някъде другаде.

За разлика от жените, мъжете могат да правят секс дори с жени, които изобщо не харесват. Целта е една – да задоволят най-мръсните си фантазии и да се отърсят от скрупулите. Не се учудвайте, ако някога разберете, че партньорът ви, който е най-милият и нежен мъж на света, е вършил неща, които сте гледали само по порно филмите. Едва ли има мъж, който би отказал анален секс, оргия, „дълбоко гърло“ и прочие, но понякога просто обича партньорката си твърде много, за да го поиска. Ето тук идва ролята на платения секс.

Разбира се, перфектният вариант е двойката да има хармонични сексуални отношения, в които и мъжът, и жената се чувстват удовлетворени. Но ако на мъжа му липсва нещо в секса, по-добре е да го потърси от компаньонка, отколкото да рискува да разруши връзката си, създавайки емоционални отношения с друга жена.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *