Любовен хороскоп за 11 – 17 март

Любовен хороскоп за 11 – 17 март

В период на ретрограден Меркурий, най-трудното нещо, с което ще трябва да се справим в любовния живот е комуникацията. Ще трябва да прозрем някои истини, които само ни пречат да продължим напред и да търсим щастие в любовта. За кои представители на зодията ситуациите ще са объркващи, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Имате големи надежди относно любовта, но те ще отстъпят на объркващите ви усещания. Ще търсите отговори, но няма да получите всички и е възможно да осъзнаете, че сте били заблуждавани. Дали не сте били поставили някого, към когото сте имали силни чувства на пиедестал? Време е да видите реалността.

Телец

Когато става въпрос за интимните моменти в спалнята, то тази седмица ще ви е силна, уважаеми Телци. Марс все още е във вашия знак и ще бъде в добра позиция към Сатурн. Това ще помогне много на сексуалния ви живот. Ако сте обвързани, заслужава си да говорите повече с любимия човек за любов. Ако сте необвързани и разочаровани в любовта, разговорите с приятели може допълнително да ви объркат.

Близнаци

Ако в последно време сте почувствали липса на интимност с партньора си и това ви е разочаровало, накарало ви е да се отдалечите един от друг, то тази седмица нещата ще се променят. Колкото повече обичаш някого, толкова повече той има силата да те нарани. Това е неудобна истина за любовта. За щастие, ще може да се свържете отново един с друг с любимия човек и да подобрите нещата.

Рак

Обвързаните представители на зодията ще се свържат с любимия човек на духовно, морално и интелектуално ниво. Той или тя ще ви подкрепи във вашите планове да се надградите с някакви обучения или пък да се развивате в работата. Освен това ще имате възможността да покажете интензивната любов, която изпитвате един към друг.

 

Лъв

В любовния живот на Лъвовете може да настъпи объркване, продиктувано от интимността и парите. С ретроградния Меркурий във вашия 8-ми дом за споделяне и свързване, изглежда нещата няма да вървят гладко. Време е да спрете да избягвате проблемите, тяхното обсъждане и разрешаване.

Дева

Тази седмица ще се случат много неща за вас и половинката ви. Ще може да разрешите проблеми, които не сте могли преди това. Хубавото е, че и двамата ще сте отворени нещата да се случат по един спокоен и разумен начин. Не забравяйте и за романтиката.

Везни

С партньора може да се чувствате така, сякаш всичко в живота ви е дезорганизирано. Ако това е така, то тази седмица ще обсъдите как бихте могли да поправите нещата. Външно връзката ви изглежда идеална, но вътрешно, на емоционално ниво е като „разхвърлян гардероб“. Време е за почистване, Везни!

Скорпион

Любовният ви живот ще е истинска бъркотия. А може би всичко е в ума ви? Ще имате възможността да разрешите дилема по отношение на любовта, която ви е накарала да се чувствате некомфортно в последно време. Но възможно е стара любов да поиска втори шанс от вас. Не взимайте веднага решение.

 

Стрелец

За Стрелците любовта също няма да върви особено гладко. Възможни са противоречия с партньора, дори да сте в пълно несъгласие по определени въпроси. Всичко, което трябва да направите, е да отворите очите си и да видите перспективата на партньора си. Разрешете споровете по мирен начин.

Козирог

Козирозите ще се радват на приятни моменти в спалнята. Това ще се дължи на Марс, планетата на сексуалността, която сега се движи във вашия сектор на романтиката. Той ще заеме добра позиция към Сатурн, който сега е във вашия знак. Отдайте се на страстите си!

Водолей

Меркурий сега е ретрограден в сектора на вашите доходи и в четвъртък ще бъде съвсем съвпадащ със Слънцето, владетелят на вашия партньорски сектор. С любимия човек ще трябва да се справите с някои финансови въпроси, да поемете по-голяма отговорност за тях.

Риби

Тази седмица ще трябва много да внимавате с думите и действията си, особено по отношение на любовта. Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Ако допуснете грешки в комуникацията, след това ще трябва да ги поправите. А дали не допускате едни и същи грешки отново и отново?

www.az-jenata.bg

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

Nothing Found. Ready to publish your first sponsor? Get started here.