Партньор на Проватон
 4 лесни упражнения за 4 поредни седмици

4 лесни упражнения за 4 поредни седмици

Сподели в

За да имате идеалното дупе ви трябва само собственото ви тяло – тежестта му и движенията, които изпълнявате с него, са достатъчни. Всъщност, докато си миете зъбите, може да направите повече за дупето си, отколкото си мислите. Съветваме ви да комбинирате и с алкална диета, с помощта на която може да балансирате киселинността в организма си.

Седмица 1

Тренировка: Започнете с три серии скокове от клек: ръцете поставете зад врата, стъпалата раздалечени като за сумо клек, подскочете високо, а при приземяването направете дълбок клек. Повторете 15 пъти.

Хранене: Алкалният режим на хранене препоръчва морска сол. За разлика от готварската сол, тя не води до дехидратация, което означава и по-малко целулит като резултат.

Седмица 2

Тренировка: три серии напъди от позиция „бегач“. Това са интересни напъди, комбинирани със странично изтегляне на коленете към съответното рамо, докато ръцете са подпрени с цяла длан на пода. Направете 20 повторения с всеки крак.

Хранене: За да отнемете напрежението от надбъбречната жлеза, наблегнете на млечните продукти, пълнозърнестите храни и пресните плодове.

Седмица 3

Тренировка: три серии плие. Този подход от класическия балет действа много тонизиращо на вътрешната част на бедрата. Застанете в изправен стоеж с широко разкрачени крака, чиито пръсти сочат настрани. От тази позиция клекнете толкова дълбоко, колкото можете. Задръжте за няколко секунди, след което се изправете. Лесно е. Повторете 30 пъти.

Хранене: Алкохолът повишава киселинността на организма – ограничете го поне за седмица, след което се опитайте да балансирате с количеството му.

Седмица 4

Тренировка: клякане на един крак, докато другият е изпънат. Опитайте се да балансирате, като се насочите вниманието си към центъра на тялото и на сгъването. Повторете 15 пъти с всеки крак.

Хранене: наблегнете на алкалните храни в менюто като спанак, краставици, броколи, авокадо и червени чушки.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *