Партньор на Проватон
 Водещи в Италия модни академии с презентации във Варна днес

Водещи в Италия модни академии с презентации във Варна днес

Сподели в

От 8 до 10 март две от водещите академии за мода и дизайн в Италия – NABA & Domus Academy ще проведат презентации и творчески семинари във Варна, София и Пловдив.

Презентацията във Варна ще е на 8 март от 18:30 часа в хотел “Графит”, а в София (хотел „Мaринела“) и Пловдив (хотел „Тримонциум“) съответно на 9 и 10 март от 17:00 часа.

Места във Варна все още са налични, а безплатна регистрация за събитието може да направите тук.

NABA и Domus Academy са част Galileo Global Education – международна мрежа от академии и университети с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, мода, дизайн, комуникации и мениджмънт.

NABA предлага бакалавърски програми, двугодишни магистратури и едногодишни магистърски специализации, а Domus Academy – едногодишни магистърски специализации с фокус върху професионалното развитие на студентите.

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от програми на английски и италиански, възможностите за стаж и професионална реализация. По време на информационната среща кандидатите ще научат как могат да кандидатстват за стипендии, покриващи до 60 % от таксите за обучение.

За кандидатите, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост в NABA, ще се проведе специализиран творчески семинар с начален час 14:30 ч. във Варна, София и Пловдив.

Целта на семинара е да запознае участниците с подхода на обучение в академията и да разгледа интересни теми от творческия процес при взимането на решения в креативния сектор.

Близките връзки на NABA & Domus Academy с индустрията предоставят възможност на студентите да работят над реални проекти още по време на обучението си и да навлязат уверено в професионалния живот. Сред партньорите им са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

Презентациите и творческият семинар са безплатни! Заявка за участие можете да направите тук.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *