Партньор на Проватон
 Бойко Борисов даде за пример комплекс „Камчия“ край Варна пред Дмитрий Медведев

Бойко Борисов даде за пример комплекс „Камчия“ край Варна пред Дмитрий Медведев

Сподели в

Премиерът Бойко Борисов даде за пример Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ пред руския си колега Дмитрий Медведев по време на българо-руския бизнес форум в областта на туризма: „Имаме един изключителен пример за туристически обект, специализиран в сферата на детския туризъм – това е Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ край Варна.

Бойко Борисов допълни, че с Дмитрий Медведев ще обсъдят възможностите за сътрудничество и инвестиции в СОК „Камчия“, защото там освен детския туризъм  се развива й спортния, образователния и конгресния туризъм.

Във българо-руският форум участваха министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на икономическото развитие на Руската федерация Максим Орешкин, кметове и представители на българския и руския туристически бизнес.

На него се обсъждаха общи планове за развитие на туристическия сектор както и  възможностите за насърчаване и задълбочаване на сътрудничеството и контактите на туристическия бизнес на двете държави с институционалната подкрепа на правителствата на Република България и Руската федерация.

https://www.facebook.com/sok.kamchia/videos/385035998954892/?t=5

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *