Партньор на Проватон
 Форум събира малкия бизнес във Варна

Форум събира малкия бизнес във Варна

Сподели в

Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) в партньорство с Министерството на икономиката и Община Варна организира информационен бизнес форум. Темата на събитието, което ще се проведе в хотел “Черно море” на 6-ти март от 14.00 ч., е “Искаш бизнесът ти да расте? Ние имаме експерти и ноу-хау.”

 

Форумът е предназначен за малки и средни компании от Варна и региона. Целта му е те да се запознаят с възможностите, които дава програмата “Подкрепа за малкия бизнес” на ЕБВР. Чрез нея фирмите могат да получат експертна помощ за развитие и растеж в различни области като стратегия, маркетинг, финансов мениджмънт, енергийна ефективност и др.

 

Представители на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия ще запознаят присъстващите с мерките за подпомагане на малкия бизнес и възможностите за бизнеса, които предоставя Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“.

 

“За година програмата е подкрепила реализацията на 25 проекта, почти толкова очакват одобрение. По-голяма част от реализираните проекти са в София, затова организираме информационни форуми в страната, да могат повече фирми да научат за програмата и да се възползват от възможностите, които тя дава”, съобщи Мирослав Стоянов, мениджър на програмата за България.

 

Формуляр за регистрация в събитието може да бъде изтеглен тук.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *