Партньор на Проватон
 Успехът идва, когато излезеш отвъд зоната си на комфорт

Успехът идва, когато излезеш отвъд зоната си на комфорт

Сподели в

Животът започва там, където свършва вашата зона на комфорт.” – Нийл Доналд Уолш

Клише, навик, стереотип, зона на комфорт… Ако искате да успеете, то забравете за сигурността, която е враг на личностното развитие и преследването на мечтите.

Да! Сам и съзнателно да избереш да напуснеш отъпканата с толкова много усилия и лишения пътека изисква голяма смелост, но резултатът винаги си заслужава, защото неговото второ име е Успех.

Повечето от нас се решават да се хвърлят в неизвестното, когато инерцията ги е погълнала изцяло, когато са недоволни, когато са на дъното… Не чакайте това да се случи, а рискувайте още преди “болестта” да е станала неизлечима.

Ако излезте от зоната си на комфорт, не само ще рестартирате живота си, а ще откриете у себе си качества, умения или способности, за които дори не сте подозирали, че съществуват.

Не чакайте подходящия момент, защото такъв няма. Животът се случва тук и сега. Няма и универсална рецепта как да се случи това, но има един изпитан метод, който винаги работи – сложете розовите очила и погледнете света през тях.

Верен и истински приятел в това духовно пътуване може да намерите в лицето на Polaroid, който от години помага на хората да намерят себе си.

Polaroid не е просто моден аксесоар, а философия за живот, която се стреми да погледне извън установената рамка, наречена клише, стереотип или зона на комфорт.

Слънчевите и диоптричните очила на Polaroid, сред които има за всеки вкус по нещо, са като истинските победители – безкомпромисни по отношение на качеството, постоянно търсещи и иновативни, проектиращи бъдещето.

И в същото време Polaroid носи усещането за нещо познато и проверено, за сигурност и защита, практичност и комфорт.

Polaroid е класика, прочетена през погледа на модерния човек, за който предизвикателствата на живота не са поредната трудност за преодоляване, а възможност. Възможност да промениш себе си, възможност да предизвикаш себе си, възможност да бъдеш такъв, какъвто се виждаш в най-смелите си мечти.

Очилата на Polaroid не са обещание за живот в розово, а възможност да избереш своя цвят от дъгата!

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *