Партньор на Проватон
 6 знака, че той ви иска само за секс

6 знака, че той ви иска само за секс

Сподели в

Свалячите използват съобщенията и мейлите като възможност да превърнат разговора в обсъждане на секс

Страхотно е да срещнете някого и помежду ви да има химия. Усещате вълнението и тръпката. Разговорите, които водите и сходните ценности, ви дават причина да вярвате, че това е човек, който си струва да опознаете и впоследствие да имате връзка с него. Грешка! Възможно е да се случва нещо напълно различно. След няколко срещи вече ви става ясно, че истинската му цел е само да си легне с вас.

Повечето харизматични мъже (така наречените „свалячи“), които желаят предимно само чисто сексуални връзки, са достатъчно умни, за да избегнат темата за секса, когато са на първа среща с вас. Целта им е да ви накарат да се чувствате сигурно, като ви убеждават, че не са като „всички останали“. Ако искате да избегнете разочарование в любовния си живот, по-добре бъдете нащрек за тези 6 знака, според които бивате използвана за секс:

1. Забелязва само начина, по който изглеждате

Въпреки, че е наистина невероятно, когато някой оценява външния ви вид и колко стилно сте облечени, искате да бъдете обичани заради вътрешните ви качества не по-малко. Мъжете, които са искрено заинтересовани от вас, ще отбелязват и качества като интелигентността ви, чувството за хумор и други ценности. Мъжете, които искат само секс, ще ви кажат колко секси изглеждате или ще ви кажат колко секси изглежда дупето ви в тази рокля.

2. Разговорът винаги се оказва сексуален

Когато ви позвъни и без значение каква е темата, той винаги намира начин да вмъкне в разговора ви секс. Вие му разказвате за успешната ви презентация в работата, а той отвръща, че успеха ви се дължи на факта, че клиентът не е могъл да свали очи от вас заради красотата и сексапила, които излъчвате в костюм. Когато му кажете, че нямате търпение да се приберете вкъщи и да си вземете топла вана, на секундата ви отговаря, че би искал да е там и да измие гърба ви.

3. Съобщенията и мейлите му винаги са закачливи и със сексуален подтекст

Можете да разберете толкова много за целите на един мъж само от съдържанието на комуникацията му с вас. Свалячите, които имат само сексуален интерес към вас, използват съобщенията и мейлите като възможност да превърнат разговора в обсъждане на секс. Мъжете, които се интересуват от вас в по-сериозния смисъл на думата, ще ви попитат как се чувствате. Ще искат да разберат за новите постижения в работата ви и всички детайли, относно появилата ви се възможност за повишение.

4. Срещите ви се изразяват в ядене на пица у вас или у тях

Мъжете, които имат за цел сериозна връзка с вас, ще искат да се срещате навън, да правят неща с вас, без значение дали е посещаването на галерия или вечеря в шикозен нов ресторант. Тези, които целят само секс, не изгарят от желание да хабят време и пари, за да изградят стабилна и дълготрайна връзка с вас. Те търсят най-лесния и бърз начин да задоволят нуждите си.Те искат просто тялото ви и това е приемливо, ако и вие искате само това от тях. Но това в никакъв случай не може да бъде наречено среща. Помнете: Мъжете, които искат да имат връзка с вас, ще ви водят на срещи, а тези, които искат само секс, ще ви заведат у тях… или у вас.

5. Представата му за забавление е да слушате музика или да гледате филм

Мъжете, които искат да са до вас в дългосрочен план, биха искали да правите различни неща заедно. Ще искат да ви опознаят добре, за да са сигурни, че сте подходящият партньор за тях. Мъж, който иска да преспи с вас, осъзнава, че донасянето на пица у вас с претекста, че това е истинска среща, която няма да му осигури лесен достъп до спалнята ви. Така че, за да ви заблуди, а и да се справи с отегчението, което е възможно да изпитва в компанията ви, ще предложи да гледате филм или да слушате музика – у вас или у тях. Това създава илюзията, че между вас се случва нещо повече от просто секс. Е, всъщност, крайната цел е винаги да си легне с вас, след като филмът свърши.

6. Никога не иска да прекара цялата нощ с вас

Очевидно, понякога не е много удобно за нови партньори да прекарат цялата нощ заедно. Но този, който желае да има интимна и стойностна връзка с вас, би желал да разбере какво е да лежи до вас в леглото и да си говорите, пише dama.bg. Иска да знае какво е усещането да се събудите един до друг, да си направите фреш или кафе заедно. За него, това е част от изграждането на стабилна връзка с вас. Мъжът, който само ви използва, ще си намери 100 оправдания защо не може да прекара цялата нощ у вас (или защо вие не можете да останете за цялата нощ у тях). Причините за тези оправдания са, че той не желае да има сериозна връзка с вас. Сексът е това, което иска и сега, след като вече го е получил, няма причина да остане (или иска вие да си тръгнете).

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *