Партньор на Проватон
 Владимир Вълев се раздели със златния си медал в името на добро дело

Владимир Вълев се раздели със златния си медал в името на добро дело

Сподели в

В името на благотворителна кауза народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев се раздели с един от най-ценните трофеи в своята успешна спортна кариера – златният медал от Световния шампионат за професионалисти през 2016 г. в Русия. Медалът бе предложен на търг, а средствата от него вече са предоставени за скъпоструващо лечение със стволови клетки на дете с тежко генетично заболяване.

Владимир Вълев предаде медала си на любител на спорта от Плевен, предоставил 4 000 лв. за предстоящата операция на детето в чужбина. Варненският депутат връчи отличието си по време на първото издание на веригата по кикбокс и муай тай “Senshi”, което се проведе в Двореца на културата и спорта в морската столица.

“Доброто струва много повече от всеки медал”, коментира Вълев, доказвайки, че шампионите имат не само силен дух, а и големи сърца. Титулуваният спортист не за първи път се включва в кампанията, инициирана от близките на детето. През 2015 г. той обяви на търг ръкавиците си от професионална гала вечер, а година по-късно взе участие и в благотворителен турнир.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *