Партньор на Проватон
 Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Сподели в

Жените и мъжете обикновено имат различно поведение, когато харесват някого. Нежните половинки може би са по-срамежливи в началото, докато господата могат да изглеждат глуповато, мислейки че така печелят женското внимание. Запознанството, първите срещи, опознаването са сложно нещо. Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в желанието си да се харесат? Вижте как действат според зодиакалния си знак.

Овен

Овенът прави твърде много планове, които му пречат да се фокусира върху настоящия момент на вашата среща. На нея ще се запитате дали имате някакво бъдеще заедно. Няма как да получите отговор на този въпрос, освен ако не ви покани на втора среща.

Телец

Телецът ревнува от бившия ви, а още не сте излезли на среща. Може да е малко притеснително той да действа ревниво, ако не сте прекарали много време заедно.

Близнаци

Близнаците няма да спрат да говорят за себе си. Може да искате да говорите за разнообразни неща, но той има да ви разкрива за миналите си взаимоотношения, таланти, работа.

Рак

Ако мъж Рак ви попита дали искате да се видите, а вие случайно откажете по обективни причини, заради нещо което ви възпрепятства, много е вероятно да не ви покани отново. Разбира се това би накарало всяка жена да си помисли, че той не полага достатъчно усилия да привлече вниманието ѝ.

Лъв

Мъжът Лъв е свикнал просто да получава това, което иска, но ако жената наистина му харесва много, може да се откаже да бъде в играта. Не е изключено да е нервен и тази му нервност да го покаже в светлината на някой с много завоевания.

Дева

Мъжете Деви са странни същества. Когато харесат една жена могат да се опитат да скрият своите емоции с леко презрение, без да осъзнават, че това не добавя нищо хубаво към нивото им и личността им. Освен това няма да спира да ви анализира и в даден момент дори може да намери вина в това, което сте правили или казали.

 

Везни

Грешката на мъжете Везни е, че те нямат никакви планове, когато се запознаят с жената, която харесват. Спонтанните срещи за тях винаги са съпроводени с „Какво искаш да правим?“. Като цяло планираните им срещи са по-успешни.

Скорпион

Това, което може да покаже мъжа Скорпион в лоша светлина е, че той се държи като „претоварен“ с тестостерон. Никоя жена не би искала да има в компанията си мъж, който си върти очите разглеждайки жените наоколо или такъв, който не спира да демонстрира физическо превъзходство с перфектни форми.

Стрелец

Когато един мъж стрелец бива привлечен от една жена, той става истински тийнейджър. Може да започне да заеква, почервенява, мислите му са накъсани, а от всичко това може да забрави да покаже колко много ви харесва.

Козирог

Мъжът Козирог е притеснителен, когато е привлечен от една жена. Напрегнатост, скованост, прекалена сериозност… Такова впечатление оставя, а жените търсят приятна компания, в която да се забавляват.

Водолей

Мъжете Водолеи могат да бъдат забавни, умни и очарователни, но ако ви харесват, могат да изглеждат като че ли не са толкова заинтересувани от вас. Вместо това са склонни да прекарват повече време в проверка на социалните мрежи, правейки се на велики. Никоя жена не иска да се съревновава със социалните мрежи, нали?

Риби

Проблемът на мъжа Риби е, че той се представя като идеалния приятел и не показва по никакъв начин, че се интересува от нещо повече от жената срещу себе си. Понякога не изразяват емоциите си, което е малко объркващо, защото не знаеш дали си отишла на приятелска или на любовна среща.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *