Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Любовен хороскоп за 25 февруари – 3 март

Сподели в

Тази седмица Слънцето и Марс ще бъдат в благоприятна позиция. Това може да повиши любовното желание, както доверието и страстта към партньора. Не са изключени разногласия, преосмисляне на връзките. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

По отношение на любовта, тази седмица Овните ще се чувстват като отхвърлени, объркани. Може би вашата половинка ще направи нещо, което ще ви накара да се замислите по въпросите свързани с връзката ви. Вероятно това поведение на любимия човек е временно. Ще бъдете съсредоточени върху изграждането на основа на истинско приятелство с него. Тъй като нямате нужда от драма, не усложнявайте нещата.

Телец

Вълнуваща седмица предстои за Телците. Възможно е в живота ви да се появи някой, който да разтърси вашия свят физически и духовно. Възможно е тази личност да окаже и важна роля по отношение на кариерата ви, да се роди обща бизнес идея.

Близнаци

Точно когато сте се примирили със скуката във вашия любовен живот, Вселената ще реши да ви изненада. Това важи и за обвързаните и за необвързаните Близнаци. Ще имате желание да експериментирате в спалнята. Любовният ви живот определено няма да бъде само ванилов сладолед. Насладете се на разнообразието!

Рак

Поведението на партньора ви ще бъде напълно непредсказуемо през по-голямата част от седмицата, ето защо не се натоварвайте да се опитвате да разберете неговата или нейната мотивация. Това само ще навреди на емоционалното ви състояние. В края на седмицата еротичната ви енергия ще подобри нагласата ви един към друг.

 

Лъв

Поведението на партньора ви ще ви подейства разсейващо. Той или тя може по някакъв начин да променят вашата романтична рутина. Но не се тревожете. Ще се отвори вратата към фаза на красива хармония, която ще продължи през по-голямата част от март. Ако случайно се срещате с някого, от това може да излезе сериозна връзка.

Дева

Ако сте обвързани, любимият човек ще бъде откровен с вас, споделяйки ви, че по някакъв начин се чувства пренебрегнат във връзката ви. Вие няма да го приемете с усмивка. Но възможно е и да ви сподели, че е преминал през лична криза, за която не сте подозирали. Бъдете готови за всичко, но не реагирайте емоционално и с тежки думи.

Везни

Любовният ви живот е на път да предприеме неочакван обрат. Ако сте във връзка, тогава може да се случи нещо, което да промени ситуацията с любимия човек. Това може да е всичко, няма как да се предскаже. В края на седмицата ще се усеща хармония помежду ви. Ако случайно сте имали разногласия, сега би трябвало да може да ги разрешите. За необвързаните Везни, любовта е на път да ги изненада.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да внимават с думите си, защото може да кажат нещо, за което ще съжаляват на по-късен етап. Когато почувствате необходимост да кажете нещо на половинката си се запитайте дали е необходимо да го правите, какво ще доведе след себе си. Ако отговорите ви са положителни, тогава сте свободни да продължите. Но ако се колебаете, изберете по-благоприятно време за комуникация.

 

Стрелец

Ако мислите, че любовта не струва нищо, помислете отново. Цената, която плащате за романтиката, може да е по-висока, отколкото сте си представяли. Срещате ли се с някого, който не си заслужава времето и емоциите ви? Ако е така, то тази седмица ще осъзнаете, че заслужавате повече. Този човек може да се възползва от вас по някакъв начин (финансово, физически, емоционално). Време е за промяна.

Козирог

Вероятно сте положили усилия, за да запазите спокойствието в отношенията си, но тази седмица ще е повратна точка за любовта. Венера и Уран ще доведат до неочаквана промяна на посоката. Колкото повече се опитвате да се придържате към взаимоотношения извън нуждите на сигурността, толкова по-лошо може да се усети тази промяна. Но ако успеете да останете непривързани към резултата или посоката на вашата любовна връзка, да не влагате емоции и просто да го преживеете, ще бъде добре за вас.

Водолей

Венера ще бъде „драматична“. Ще има раздвижване в любовния ви живот. Ако досега сте били като „невидими“ за представителите на противоположния пол, сега може да се наложи да избирате между няколко възможности за евентуален партньор. Кой ли ще спечели вашето внимание?

Риби

Неприятната ситуация между вас и половинката ви може да подложи на изпитание връзката ви. Ако връзката ви е солидна ще разберете, че се налага да направите промени, за да продължите да се развивате като двойка. Възможно е обаче да решите да си дадете малко почивка, за да премислите добре нещата и това от какво се нуждаете в любовта.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *