Партньор на Проватон
 КАК ЕДИН МОДЕН ИНФЛУЕНСЪР ЗАПОЧНА ДА ПРАВИ МУЗИКА

КАК ЕДИН МОДЕН ИНФЛУЕНСЪР ЗАПОЧНА ДА ПРАВИ МУЗИКА

Сподели в

Родена в Русия, но израснала в Милано, Патриша Манфийлд е от онази красива и безкомпромисна със стила си италианска модна мафия от инфлуенсъри, в която са и Джилда Амброзио и Джорджиа Тордини. Но за разлика от тях двете, които създадоха собствен моден бранд – Attico, Патриша си сложи артистичния псевдоним HEIR и реши да изразява артистичните си потребности със средствата на музиката. И ако за мнозина това е изненада, то за други, които знаят, че младото момиче е израснало в семейство на музиканти и детството й е преминало в турнетата на родителите й (избира и псевдонима си HEIR, който означава наследник), това е логично продължение на живота й.

Вместо да запише музика обаче, Патриша учи една година право, а след това се прехвърля в бизнес специалност. Някъде по това време вече набира скорост сред инфлуенсърите и развива своите платформи, в които вдъхновява със стила и любовта си към модата. Музиката обаче намира начин да надделее и дори и да не измести тази страст напълно, тя й отваря други нови врати. Миналата година се появи и дебютният й сингъл Threads.

„Никога не съм си представяла, че музиката може да бъде сериозно занимание за мен, затова се впуснах в света на модата, създавайки съдържание за различи брандове. Много от последователите ми започнаха да слушат музиката ми, защото вече ме познаваха като инфлуенсър. Постепенно започнах да правя свои версии на различни песни и това започна да става все по-сериозно.”

Когато написах първото си парче и влязох в студиото да го запиша, си помислих: „Ще прекарам живота си тук!“, споделя още Патриша.

Родителите й свирели класическа музика и като малка тя си мечтаела да стане като тях. Още помни огромните и красиви зали в Австрия и Германия, където ходела с тях, и как често заспивала в скута на баща си, докато той пишел музика на пианото си. Той обаче никога не настоявал неговото момиче да бъде професионален музикант. „Искаше да следвам собствените си усещания, защото да бъдеш артист понякога е сложно.“

Е, това не я спира да се впусне в цялата тази сложност на музикалния свят и да пише в текстовете на песните си – какво е да бъдеш жена в един мъжки свят. Посланието, което влага в първия си албум – Daddy Issues, е как да намираме силата да бъдем себе си именно в този свят. Патриша има какво да преодолява и ако в Instagram постовете си показва самоувереност и стабилност, то по отношение на музиката има още стъпки, които трябва да извърви.

„Била съм толкова пъти пред камера, за да създавам съдържание за брандовете, с които работя, но с музиката изливам сърцето си. Тя е съвсем различно пространство и беше странно, когато снимах първия си видеоклип, още повече, че веднага след това трябваше да заснема поредната кампания.“

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *