Партньор на Проватон
 Как да целувате така, че да ви молят за още

Как да целувате така, че да ви молят за още

Сподели в

И в целуването има тайни трикове

Има хора, които много обичат да се целуват. Да целуват партньора си с нежност, с копнеж, със страст. С различен плам и амплитуда. Дълго, напоително, все едно от това зависи животът им. Вижте няколко съвета от struma.bg как да целувате така, че партньорът ви да не иска да се откъсне от вас:

Гризкайте

За някои е особено сладострастно, когато партньорът им леко гризка устните им. Все едно обещава, че ако не слушате, ще ви изяде цялата.Отвърнете му със същото, започвайки с долната устна, защото нейната плътност е по-благодатна за тази малко „насилствена“ ласка. Захапете и леко подръпнете със зъбите си. Ако сте настроени по-хищно, може да се пренесете малко по-надолу – върху врата му. Помнете, че тук целта е да доставите наслада, а не болка.

Засмуквайте

Ако на вас не ви се нрави партньорът ви да плюе в ушите ви, мислейки си, че това е една от най-висшите сексуални благодати, то повечето мъже имат доста чувствителни уши. А това не бива да се пренебрегва. Започнете с “пеперудени” целувки в долната част на ушната му мида, които постепенно превърнете в елегантно засмукване, докато не преминете в премерено лизане. Ако усетите, че му харесва, накрая леко захапете ушенцето му.

Използвайте ръцете

Целуването не е само устни. Ръцете също знаят как се целува. Повечето хора, когато се целуват дълго, обвиват кръста на партньора си с ръце. Други пък слагат ръцете си на раменете, а трети си избират врата и главата. Когато се целувате, не оставяйте ръцете статични. Вкарайте и тях в екшъна. Подръпвайте косата му, ако има такава, разбира се. Притегляйте го по-близо до вас. Може внимателно да масажирате скалпа му, докато се опитвате да покажете цялата си любов чрез устните.

Целувайте го навсякъде

Ако целувате само една част от тялото дълго време, нищо чудно не само на нея да ѝ дотегне, но и на този, който я притежава. Целувайте го навсякъде, започвайки с леки пърхания на устните, преминете на ефирните засмуквания, на убедителните захапвания и накрая извикайте езика на помощ. Не подминавайте и дупето му, защото то е благодатно не само за целуване, но и за хапане.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *