Партньор на Проватон
 Сергей Станишев твърдо водач, Гуцанов в шестицата

Сергей Станишев твърдо водач, Гуцанов в шестицата

Сподели в

Сергей Станишев събира засега най-много номинации за водач на червената евролиста, твърдят независими източници от ПГ на “БСП за България”.


Междувременно се заформя лют скандал – влиятелната в кръговете на медийните босове Моника Станишева скачала срещу номинирането на Елена Йончева.
Запознати с интригите на “Позитано”20 твърдят, че Моника стояла зад пласмента с “любовника на Корнелия Нинова”.


Елена Йончева разполага с потенциал дори да задмине Сергей Станишев, тъй като екипи на “Позитано”20 работят за нея, коментира източник от лагера на “вътрешната опозиция”.


В същото време Корнелия Нинова натиска структурите да работят за Деница Златева и автомобилния състезател Иван Ченчев, продължава информаторът от “опозицията”.


Екипите на Станишев, изградени най-вече от “герговисти”, работят с групата на Мая Манолова и Ангел Найденов и номинират в структурите Борислав Гуцанов заедно с Шефа.


“Това е игра на Сергей с Кирил Домусчиев. Целта им е да вкарат двама кандидати в първата шестица – Станишев и Гуцанов”, коментира червен депутат, близък до бившия лидер на БСП.


Проблемът на “групата Станишев” е, че Корнелия Нинова държи Националния съвет и окончателното подреждане на първите 6 позиции ще е нейно.


Нинова предпочитала водач да е Елена Йончева, но се опасявала, че фракциите на Румен Овчаров, Георги Гергов и Сергей Станишев ще бойкотират изборите.


Другата й фаворитка е Деница Златева, но с нея начело БСП губи от ГЕРБ с разлика, категорични са източници от “Позитано”20.


Корнелия Нинова крие козове в ръкава – освен, че ще подреди листата на финала, тя ще държи и ключа от Касата за кампанията.


bgsniper.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *