Партньор на Проватон
 ОСТАВЕТЕ НОЩТА ДА ПОЕМЕ КОНТРОЛА

ОСТАВЕТЕ НОЩТА ДА ПОЕМЕ КОНТРОЛА

Сподели в

В началото на годината Yves Saint Laurent представиха нов член в семейството на любимия ни парфюм Black Opium – парфюмната вода Black Opium Intense. Наелектризираща сетивата интерпретация на черното кадифе, в която познатите нотки на кафе получават вибрации от магическата аура на синия абсент.

Ароматът е по-интензивен от този в познатия тъмен флакон, по-наситен, и бихме казали – по-съблазняващ. Това е аромат за нощни птици, за независими, силни жени, които са тайнствени, магнетични и неустоими.

Лице на парфюма е Зоуи Кравиц, която в кампанията следва интуицията и желанията си, привлечена от възможностите, които нощта носи. За кампанията YSL са ангажирали и Пресли Гербер, синът на Синди Крауфорд.

В сърцевината на Black Opium Intense се е разположил ароматът на жасмин самбак абсолю, който се слива със сладък портокалов цвят в съблазнителна, топла, екзотична прегръдка. Да, тук черното кафе, символ на Black Opium, присъства, но в компанията на женско биле, сандалово дърво и ванилия.

Флаконът повтаря познатия на Black Opium, но тук е син и сякаш осветен и бляскав от синята течност на парфюма и напомня жена в модерна рокля, танцуваща под синята луна на нощното небе, обсипано със звезди. Парфюмът е издаден в опаковки от 30, 50 и 90 мл.

С подкрепата на L’Oreal LUX

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *