Партньор на Проватон
 Лекоатлетката Елена Георгиева е спортист на Варна за януари

Лекоатлетката Елена Георгиева е спортист на Варна за януари

Сподели в

Състезателката по лека атлетика на СКЛА „Черно море Атлетик“ Елена Георгиева е спортист на Варна за месец януари`2019. Елена спечели златото на националния шампионат в дисциплината 400 м в зала при девойките старша възраст. Тя има и още едно златно отличие в щафетата на 4х400на треньорка е Иванка Тихова.

За отбор на месец януари бе избран тимът по водна топка КПС „Варна“. Ватерполистите се класираха трети след първия квалификационен кръг на Държавното първенство в Бургас и влязоха във финалната четворка на страната. Главен треньор в клуба е Найден Найденов.

В онлайн анкетата на първо място е лекоатлетката Наталия Кременска, която е състезателка на СКЛА „Черно море Атлетик“. Наталия събра 80 % от гласовете. Тя спечели два златни медала на 1500 м и 3000 м при девойки младша възраст и два бронзови медала при девойки старша възраст от националните шампионати.

За спортист №1 на варненското спортно училище за първия месец на тази година е обявена Виктория Вълчева, която е състезателка по художествена гимнастика на СКХГ „ЧАР-ДКС“ с треньор Дарина Кирякова. Виктория спечели сребърен медал на въже на силен международен турнир в Лас Вегас.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *