Партньор на Проватон
 Кога ще се появи правилният човек в живота ни?

Кога ще се появи правилният човек в живота ни?

Сподели в

Когато най-малко очаквамеВ любовта всеки търси нещо определено. Търсим правилният човек. Този, който ще бъде разбиращ, обичащ, подкрепящ, който ще ни кара да се усмихваме, наш най-добър приятел. Ако все още не сте го срещнали, ето кога ще се появи той.
Правилният човек ще се появи в живота ви, когато най-малко го очаквате. Тогава, когато не търсите активно любов, когато дори осъзнаете, че не се нуждаете от него.
Правилният човек ще ви намери, когато се отърсите от цялото емоционално бреме, което носите със себе си.
Правилният човек ще влезе в живота ви, когато станете уверени в своето Аз, гледайки напред с оптимизъм и ентусиазъм. Когато осъзнаете, че никой не трябва да ви прави щастливи, защото истинското щастие идва отвътре.
Правилният човек ще влезе в живота ви, когато имате нужда от урок. Той ще дойде, когато имате комфорт и стабилност в живота, когато нещата започнат да стават лесни.
Правилният човек ще разклати леко застоялия ви живот в онзи момент, в който започнете да се чувствате така, сякаш сте достигнали нещо, което трябва да бъде преминато, прескочено.
В него ще намерите силата, която ще ви изведе от зоната ви на комфорт, с която ще преместите планини, когато усетите, че сте спрели да растете, да се развивате като личност.
Когато разберете коя/кой сте, когато имате реална представа за живота си, за ценностите, тогава ще срещнете него – правилният човек.
Стойностната любов се появява в живота ни, когато се научим да се освобождаваме от хората, които не ни дават смисъл. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад, което ви пречи да сте щастливи.
Бъдете истински, защото в истинската любов няма място за фалшиви игри. Всичко е искрено.
Когато се откажете от това да контролирате всичко в живота си, тогава ще се появи и правилният за вас човек. Защото любовта не е контролираща.
Научете се да се грижите за себе си. Обърнете внимание на емоциите, тялото си, на това, което ви прави щастливи. Тогава ще се появи така очакваната любов.
Правилният човек ще стане част от живота ви, когато сте готови да го посрещнете. Нито по-рано, нито по-късно. Доверете се на Вселената!
www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *