Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари

Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари

Сподели в

Венера, Сатурн и Плутон ще направят така, че тази седмица да има изравняване на енергиите. Всеки представител на зодиака ще се почувства по някакъв начин приобщен по въпросите свързани с любовта. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще бъдат изправени пред две възможности. Ако половинката ви е подкрепяща, винаги до вас, то тази седмица отново ще покаже своята съпричастност. Не забравяйте да споделите колко е важна помощта му. За други, чиято връзка се е превърнала в рутина, които се чувстват сякаш захранват постоянно половинката си, а не получават нищо, ще дойде време за промяна.

Телец

Пълнолунието във вашия сектор на романтиката във вторник ще направи любовния ви живот по-интересен. Огледайте се, възможно е някой с когото работите да изпитва силни чувства към вас, но да не може да ги разкрие или пък изненадващо да ви даде знак. Вие ще се почувствате поласкани. Без значение дали сте обвързани или не, любовта ще ви радва по един или друг начин.

Близнаци

За обвързаните Близнаци седмицата може да се превърне в значителна игра на власт, особено ако половинката ви реши да контролира финансите ви. Но ако сте от тези двойки, които си помагате в домакинството, тогава е възможно да се възползвате от съвместна финансова инвестиция. Преминете от чувство за надмощие до осъзнаване, че заедно сте силен отбор.

Рак

Нивото на ангажираност което имате към партньора си заслужава похвала, но тези дни ще се почувствате така, сякаш поемате повече отговорности, а не сте в състояние да се справите с този товар. Ако смятате, че той или тя не дава достатъчно от себе си, време е да изравните мащаба. Бъдете открити, но не агресивни и споделете това, което ви тревожи.

 

Лъв

Имате големи надежди за вашата връзка, но може да се окаже, че на този етап те не граничат с практичността. Преценката ви може да не бъде правилна, а вие искате да видите най-доброто от партньора си. Не забравяйте, че ние не сме супергерои. Може би е добре да коригирате очакванията си.

Дева

Пълнолунието във вашия знак тази седмица може да ви направи леко напрегнати. Въпроси свързани с любовта може да ви наранят. Възможно е да се предадете, да се откажете от визията си за любовния живот. Може би точно това ще ви накара да осъзнаете, че нещата на този етап в живота ви не са толкова лоши колкото изглеждат.

Везни

Романтиката ще заеме по-голяма част от времето на обвързаните Везни. Изглежда че с любимия човек сте готови да направите миговете заедно наистина приятни. Възможно е това да е кратко пътуване. Необвързаните Везни имат шанс за интересно запознанство с човек, който може да се окаже малко по-възрастен от тях.

Скорпион

Някои от представителите на зодията няма да се разминат със сериозните разговори, с които ще уточнят с партньора си на какъв етап се намира връзката им. Сериозни планове за бъдещето, поставяне на важни въпроси… Ще бъдете готови да положите усилия, за да може връзката ви да продължи и ще споделите вашите намерения на половинката си.

 

Стрелец

Финансите и кариерата вероятно ще са по-приоритетни за вас, отколкото любовта. Звездната енергия, която се случва сега ще ви помогне в работен план. Но това не означава, че нищо няма да се случи в любовта. Обвързаните Стрелци може да имат объркващ разговор с партньора. Дали и двамата не живеете във фантазия, а не в реалността?

Козирог

Излъчването и привлекателността ви ще ви направят трудни за устояване за представителите на противоположния пол. Дори не осъзнавате колко сте забележителни. Най-хубавото е, че ще има някого, с когото любовните искри няма да останат скрити.

Водолей

Ако се намирате във връзка ще имате желание да споделите с любимия човек своите интимни желания. Ще изпитвате едновременно копнеж, но и срам, а няма от какво. Време е да дадете свобода на своите желания и да ги удовлетворите, особено ако партньорът ви е човек, на когото може да се доверите.

Риби

Обрат в любовта ще ви накара да се почувствате объркани. Също така ще можете да изразите себе си пред партньора си по начин, който не сте възнамерявали да направите. Бъдете наясно как могат да въздействат думите ви. Ако сте доволни от връзката си, това от което не се нуждаете в този момент е нереалистичното ви очакване за съвършенство на вашата любов.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *