Партньор на Проватон
 9 съвета как да събудите съпружеския секс

9 съвета как да събудите съпружеския секс

Сподели в

Дребни промени в комуникацията с партньора могат да “тунинговат” сексуалния ви живот

За никого не е тайна, че сексът в началото на връзката и този след поне едно брачно десетилетие, са доста различни. Първият е вълнуващ, спонтанен, горещ и се случва буквално на всяка крачка. Съпружеският секс е по-удобен, доста често предвидим и със сигурност не се прави по три пъти на ден. Има много начини това да се промени. За да подарите на дългогодишния си секс партньор новаторство и мистерия в леглото, не е нужно да травмирате шийните си прешлени, записвайки се на уроци по танци на пилон. Всичко, което ви трябва, са дребни промени в комуникацията с партньора, което пък ще доведе до запалване на неговите горещи точки. Ето как:

1. Изпращайте си еротични sms-и

В ерата на телекомуникациите е нужно само едно натискане на бутончето, за да запалим отново страстта в брака си. Пращайте по едно палаво съобщение на ден на любимия, в което може да си позволите да бъдете малко „по-мръснишки” настроени. Може да снимате част от тялото си, която той намира за неустоима, и да му размътите главата с нетърпеливи фантазии за прибиране у дома.

2. Като Адам и Ева

Захвърлете нощниците и пижамите. Пъхнете се гола, щедра и очакваща в брачното ви ложе. Така хем ще го изненадате, хем има огромен шанс да отложите съня поне с час. Не е тайна, че най-силните сетива на мъжете са визуалните.

3. Споделете фантазиите си

Няма начин да не сте си представяли някакви перверзни неща, които причинявате на партньора си и той на вас. Вместо да се правите на прекалено свенливи, споделете на глас какво точно си представяте за следващия секс. Ще бъдете изненадани от фантазиите, които той ще ви довери. Това със сигурност ще ви сближи още повече.

4. Излезте от вкъщи

Позволявайте си поне веднъж в седмицата да не прекарвате свободното си време у вас. Идете на вечеря, направете си разходка в гората, запрашете към близка дестинация и се поглезете със спа процедури. Фактът, че не сте си у дома по пантофи, ще разпали страстите.

5. Направете си среща за секс

Може да не звучи особено романтично, но срещата за секс върши чудесна работа в дългите връзки. За много двойки сексът остава на последно място, защото преди това трябва да приберат децата от градина, да отидат на родителска среща или роднински празник. Колкото и нелепо да звучи, направете си едномесечен график за интимните си преживявания и не се подавайте на компромиси с това толкова нужно на връзката ви време. Всичко, от което се нуждае понякога любовният двигател, е само една искрица.

6. Ролеви секс

Влизането в роля ще ви даде възможност да действате различно от собствената си особа и да се отървете от интимните си задръжки. Няма значение дали сте строга математичка, полицайка, камериерка или жената зад щанда – развихрете различното си амплоа.

7. Измислете си секс сигнали

Кокетно намигване или пърхащо погалване по гърба е много по-секси, отколкото да кажеш: „Хайде да правим секс”. Измислете си собствени секс сигнали или непонятни за околните думи и винаги, когато ви се прииска да омачкате чаршафите със съпруга си, ги вкарайте в ход.

8. Сменете мястото

Не е задължително да правите секс само в спалнята. Приемете, че леглото е място за сън и го извадете от списъка за правене на любов. Фотьойлът, шкафчето за обувки, кухненската маса, дори закачалката в коридора са прекрасни места за доставяне на удоволствие.

9. Намерете време за интимност

Докосвайте се – навсякъде и по всяко време. Плъзнете леко ръката по бедрото на партньора си, докато той шофира. Прегръщайте го във всеки свободен момент и изхвърлете дежурните целувки за довиждане. Всеки път, когато устните ви докосват тези на другия, нека да се усеща желанието ви за близост. Измислете си пространство за гушкане – пред телевизора или на плетените столчета на терасата. Никога не е късно да подарите на себе си и на любимия страхотен сексуален живот вместо нови чорапи.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *