Партньор на Проватон
 НАП СЕ КАНИ ДА ЗАПЕЧАТА „ПЛАЗА“, ВАРНЕНЦИ ЩЕ СЪБИРАТ ПОДПИСКА ДА ОСТАНЕ

НАП СЕ КАНИ ДА ЗАПЕЧАТА „ПЛАЗА“, ВАРНЕНЦИ ЩЕ СЪБИРАТ ПОДПИСКА ДА ОСТАНЕ

Сподели в

Около 100 заведения и търговски обекти, подлежащи на запечатване във Варна, фигурират в списък на НАП, публикуван с днешна дата.

Сред тях са много посещавани и известни заведения, ресторанти, кафе барове, както и хранителни и рибни магазини, магазини за дрехи обувки, парфюмерия, бензиностанции, магазини за месо, за домашни потреби склад за дърва и въглища и за строителни материали, дентален кабинет и др.

В списъка на НАП с подлежащите на запечатване търговски обекти попадат бистро „Ола“, ресторант „Старата къща“, бар „Формула“, ресторант „При дядо Никола“, „Мидена къща“ и „Кръчмата Бийч“ на Крайбрежната алея, пицария „Магнолия“ ъв „Владиславово“, кафе-сладкарница „Дилайт“, бар „Ретро“ на пазар „Чаталджа“, снек-бар „Нелсон“ и кафе-бар „Острова“, рибен ресторант „Дантон“ и бар-клуб „Плаза“, винен ресторант „Винтаж 33“, снек-бар „Викинг“ и други. В списъка подпада и популярният Калимански хан.

Принудителната административна мярка „Запечатване на обект“ се налага заради данъчни нарушения за срок до 30 дни. Търговците и собствениците на обекти имат възможност да обжалват мярката, с което да спрат временно изпълнението й.

източник: Варна24

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *