Партньор на Проватон
 ЗА МЪЖЕ: КАК ДА СТЕ НЕУСТОИМИ ЗА НАС В 10 СТЪПКИ. И ЕДНА, БОНУС

ЗА МЪЖЕ: КАК ДА СТЕ НЕУСТОИМИ ЗА НАС В 10 СТЪПКИ. И ЕДНА, БОНУС

Сподели в

Ако сте хетеросексуален и търсите любовта на живота си в лицето на жена, науката има някои отговори за това, какво преминава през ума на жената, когато избира партньор. Но честно да си признаем  – съвсем не е нужно психологията, неврологията, социологията, антропологията и прочие да излизат изобщо с официални заключения, защото ние, по принцип, знаем всички отговори, стига да ни питате … Накратко: отговорът на вечния въпрос „Какво искат жените“ може да се обобщи в 11 точки. Заповядайте!

1. Външният вид НЕ е толкова важен (когато става дума за връзка). Естествено, да си хубав помага, но повече помага да си приятен на вид – чист, спретнат, поддържан. Жените сме малко по-сложно устроени, така че да владееш изкуството на флирта, е далеч по-привлекателно от това, колко си хубав.

2. Накарай ни да се смеем. Това го знае всяко хлапе, но се упражнявай малко да изглеждаш забавен, без видимо да се насилваш за това. Веднага ти казваме, че „самохвалство“ и „чувство за хумор“ са две различни неща. Първото няма място във флирта.

3. Бъди учтив и грижовен. На жените им харесва мъжете да са учтиви и грижовни към други хора. Така че, шансът ти скача до небето, ако си, например доброволец към някоя благотворителна организация. Само че не е нужно да ни обясняваш мотивите си да си учтив и грижовен, иначе магията изчезва.

4. Повечето пари правят добро впечатление. Виж, ще ти го кажем направо – още от пещерата е важно да можеш и да се доказваш с имане. Днес вече не броим колко заека си хванал, но да имаш професия и финансови възможности е важен знак, че си способен. Добрата новина тук е, че жените понякога печелим повече от мъжете и, особено в България, отдавна не разчитаме на парите ти, но да платиш сметка в ресторант, прави поне добро впечатление (вж по-горе „учтив и грижовен“).

5. Ефектът от т.е 4. Ефектът от горното е, че повечето жени са привлечени от по-възрастни мъже ( т.е такива, които са имали повече време да се доказват с имане). Добре де, да го наречем „опит“.

6. Не разчитай на брада. Някои жени харесват мъже с бради, други не. Прави това, което искаш за своето лице, не се съобразявай с категорични мнения по този въпрос.

7. Не разчитай нито на игнориране, нито на преследване. Както и с брадата – някои жени обичат да ги „гонят“, други са привлечени от този, който не им обръща внимение. Тук трябва да внимаваш единствено да не развиеш обсесия в някоя от двете посоки и да изпуснеш всички шансове.

8. Осинови си куче. Ами това и без научни изследвания е ясно. Кучето, в подсъзнанието на една жена, символизира детето. Да имаш куче е равносилно на това да те виждаме какъв би бил като баща. И понеже това е много силен трик да те пожелаем много, ако не търсиш „любовта на живота си“ важи обратното – не предизвиквай орди влюбени „бъдещи майки на детето ти“ с куче…

9. Внимавай, присъствай. На нас ни харесва в очите ти да се чете интерес и да внимаваш. Знаем колко ти е трудно! Знаем и, че докато ти разказваме нещо, умът ти блуждае между последни модели коли, телефони, игри и т.н. Но! Ако искаш наистина да направиш впечатление – бъди заинтересован и не забравяй, че имаме антенки и усещаме, когато имитираш.

10. Червеното привлича. Не е нужно да ходиш като блокирал на червено светофар, но имай предвид, че червеното има огромна сила и въздействие върху жените. Дори датайл ни привлича вниманието моментално. Моментално. Възползвай се, носи червено.

11. Бонус. Никога не си прави и не публикувай селфита. Ако искаш да убиеш всичките си усилия да си намериш жена, пристрасти се към селфитата си! Това за външния свят е равно на това да се явиш гол, но с чорапи, за секс. Просто… Не.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *