Партньор на Проватон
 Тролеите във Варна тръгват по бул. “Владислав” за седмица

Тролеите във Варна тръгват по бул. “Владислав” за седмица

Сподели в

От снощи ул. „Александър Рачински“ е затворена за движение на автомобили в участъка от бул. „Генерал Колев“ до бул. „Съборни“. Това е участъкът от спирка „Нептун“ до кръстовището с Археологическия музей във Варна, по който минават и тролеите.

Причината е подмяна на водопровод, съобщиха от общинската дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“. Очаква се строителните дейности да приключат на 9 февруари (събота).

Тролейбусните линии посока жп гара и кв. „Аспарухово“ на кръстовището на бул. „Сливница“ с ул. „Г. Бенковски“ ще завиват надясно посока бул. „Вл. Варненчик“. На кръстовището с бул. „Вл. Варненчик“ ще завиват наляво и на бул. „Съборни“ ще се включват по маршрута си.

От жп гара и „Аспарухово“, линии 82, 83 и 88 след спирка „Централна поща“ ще завиват по бул. „Вл. Варненчик“, надясно по ул. „Ген. Колев“ и на кръстовището с бул. „Сливница“ ще се включват по маршрута си. Няма да се обслужва спирка „Нептун“ посока жп гара. Промените се въвеждат до приключване на ремонтните дейности.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *