Партньор на Проватон
 Женският интелект е секси

Женският интелект е секси

Сподели в

Жените с висок интелект умеят да прелъстяват с финес

Повечето красиви жени са самоуверени и мислят, че външният им вид е достатъчна примамка за мъжете. Донякъде са прави. Красотата привлича мъжете. Но не е достатъчна, за да ги задържи. Женският интелект е не само емоционално предизвикателство за мъжете, но и ги възбужда. Красивата и интелигентна жена е най-голямото изкушение за мъжката половина от човечеството, защото “радва” сетивата, завладява сърцето и ума. Жените с висок интелект умеят да галят мъжкото его, да прелъстяват с финес и да възбуждат мъжете.
Жените с по-пищни форми са по-интелигентни
Едно ново изследване на учени от Калифорнийския университет разкрива, че жените с голям бюст или с широк ханш са по-умни от останалите. Освен това пищните жени раждат по-умни деца. Високият интелект на жените с тънка талия и широк ханш се дължи на високото съдържание на омега-3 ненаситени мастни киселини, които стимулират мозъчната активност, както на жените, така и на бъдещите им деца.
Жените с мастни натрупвания около талията не се отличават с по-висок интелект, защото в тази част на тялото се складират предимно омега-6 ненаситени мастни киселини, а те не влияят на мозъчната активност.
Повече секс – по-висок интелект
Британски и американски учени достигат до още едно важно заключение за връзката между секса и интелекта, а именно: колкото повече секс, толкова по-висок интелект. Оргазмите ускоряват кръвообращението на максимум. Всички органи са заредени с кислород, особено мозъкът. Хипоталамусът в него контролира, както хормоналната активност, така и паметта.
Затова студентите, които правят повече секс по време на сесия, се представят по-добре на изпитите от въздържателите.
Жените с по-висок емоционален интелект имат двойно повече оргазми
Този път става въпрос за жените с висок емоционален, а не умствен интелект. Понятието “емоционален интелект” означава способността на хората да изразяват чувствата си и да разбират чувствата на другите хора.
В този смисъл жените с нисък емоционален интелект са сдържаните дами, които потискат чувствата си. Британски учени установяват, че жените с по-висок емоционален интелект достигат до двойно повече оргазми и изпитват по-голямо сексуално удоволствие.
Външният вид привлича мъжете, интелектът ги задържа
След като красотата си свърши работата, а именно, да завърти главата на някой мъж, на преден план излиза интелектът, пише rozali.com. Безмозъчната красавица може да е наслада за мъжките очи и да задоволява нагона на мъжете, но не може да създаде пълноценна връзка.

За да задържиш един мъж, трябва да откриеш силните му страни и да го стимулираш да ги доразвива. Да познаваш слабостите му и да му помагаш да ги контролира. Да пазиш егото му и да вдигаш самочувствието му. Да разговаряш с него, без да го отегчиш.

Глупавата жена не може да се справи.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *