Партньор на Проватон
 Владимир Вълев Питбула предлага на търг златния си медал

Владимир Вълев Питбула предлага на търг златния си медал

Сподели в

Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев предложи на търг един от най-ценните трофеи в своята успешна спортна кариера – златният медал от Световния шампионат за професионалисти през 2016 г. в Русия. Със средствата варненският депутат, който е трикратен европейски и трикратен световен шампион по кикбокс, ще подкрепи благотворителната кампания за лечението на малкия Младен от Варна.

“Вярвам в доброто и в името на битката за пълноценния живот на едно дете съм готов да се разделя с медала, който е свързан с много емоционален за мен момент на ринга. Надявам се голямата ми победа в спорта да помогне Младенчо да извоюва своята победа над тежкото заболяване”, сподели Владимир Вълев. Той не за първи път се включва в кампанията, инициирана от близките на детето. През 2015 г. Владимир Вълев обяви на търг ръкавиците си от професионална гала вечер, а година по-късно взе участие и в благотворителен турнир.

Със събраните средства Младен, който страда от спастична метахронична парализа левкодистрофия, ще получи шанс за скъпоструващо лечение със стволови клетки в чужбина.

Титулуваният спортист е готов да даде медала си на най-големия дарител по време на  предстоящото първо издание от веригата по кикбокс и муай тай “Senshi”. В събитието, което ще се състои на 23 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна, ще участват най-добрите български бойци, а две от срещите ще бъдат съответно за Европейска и Интерконтинентална титла на WAKO PRO.

Варна Утре

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *