Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 4 – 10 февруари

Любовен хороскоп за 4 – 10 февруари

Сподели в

Тази седмица ще настъпи новолуние в знака на Водолей. Готови ли сте за промяна? Когато става въпрос за любов, тази промяна може да има различни нюанси. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Най-добрите връзки се основават на солидно приятелство. Тази седмица ще бъдете мотивирани да задълбочите духовната връзка с партньора си, ще се чувствате и по-романтично. За щастие, звездите показват, че с любимия човек ще сте интелектуално и емоционално удовлетворени във вашата връзка. Ако сте необвързани, на хоризонта има шанс за ново запознанство.

Телец

Съветите на приятелите, когато става дума за любов, ще ви служат добре. Ще може да погледнете на нещата извън вашата сантиментална бездна, за да ги разберете. В отношенията с половинката първо мислете, а после говорете.

Близнаци

Когато става въпрос за любов, Близнаците ще имат големи надежди. Новолунието във вашия 9-ти дом на морала, философията, разума, предполага, че нищо няма да може да ви попречи. Без значение какво се случва в любовния ви живот в момента, вие знаете, че щастието и удовлетворението винаги са избор и вие, скъпи Близнаци, избирате да бъдете щастливи. Романтиката е налице, затова ? се насладете.

Рак

Без значение какъв е въпросът, любовта е отговорът. Обещаващо новолуние осветява областта на вашата диаграма, свързана с интимността и дълбоката емоционална връзка. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват по-свързани с партньора си от всякога. Връзката ви може да се задълбочи, затова се възползвайте от добрата енергия на планетите. Също така е възможно да получите хубави новини за финансите на партньора си.

 

Лъв

Новолунието във вашия партньорски сектор ще ви накара да се изпълните с оптимизъм за вълнуващата нова посока на вашата връзка. Ще имате желание да я разнообразите по много и различни начини. Необвързаните Лъвове може да се радват на вълнуваща среща с интересна личност. Очаква ви хубава седмица!

Дева

Тази седмица Меркурий ще влезе във вашия партньорски сектор. За вас и половинката ви предстоят важни уроци за общуването. Засега изглежда, че комуникацията ви ще върви гладко. Но ако на този етап вземете важно решение, през март то може да подлежи на преразглеждане. Живейте си живота, Деви, и не подценявайте силата на добрата комуникация с половинката.

Везни

Сърцето ви е отворено за промяна, уважаеми Везни. Новолунието този понеделник ще окаже влияние на сектора на романтиката ви. Това ще ви даде възможността да направите нещо, да получите нещо, което не сте имали преди това. Ако напоследък връзката с любимия човек е била като затворена кутия, сега е моментът да промените това и да направите любовния живот по-вълнуващ.

Скорпион

Меркурий ще влезе във вашия романтичен сектор и ще остане тук за дълго време. Това означава, че сте на път да влезете в кармична фаза, където всичко, което смятате, че знаете за любовта и секса, е на път да се промени. Не взимайте крайни решение по отношение на това как се чувствате спрямо даден човек или каква личност искате да срещнете. За тези неща, за които смятате, че са сигурни, ще се наложи да помислите отново след няколко седмици. Носете се по течението, това е най-доброто което можете да направите.

 

Стрелец

благодарение на новолунието стрелците ще имат по-различен поглед върху въпросите свързани с любовта. Очаква ви интересна седмица, в която човек, към когото имате емоции може да ви провокира или вие да сте тези, които ще искате да надделеете. Премълчаването на вашите чувства не е опция. Говорете!

Козирог

Козирозите ги очаква една хубава любовна седмица, в която ще се почувстват оценени от половинката си. Увереността ви ще се повиши, което ще ви направи по-привлекателни и това няма да остане незабелязано. Любовта толкова ще ви вдъхнови, че ще помислите и за допълнителен източник на доходи.

Водолей

Готови сте да натиснете бутона за нулиране. Новолунието показва, че е време за ново начало за вашите лични цели. Ще помислите и върху това какво е бъдещето на вашата връзка. Каква е крайната ви визия за тази връзка? Можете ли да си представите бъдеще заедно с този човек? Той/тя подкрепя ли ви, ваш приятел ли е? Ако отговорът на тези въпроси е „да“, тогава ще предприемете стъпки, за да затвърдите взаимоотношенията си.

Риби

Ако сте се намирали в сложна любовна ситуация, може би това се е случило, защото не сте виждали нещата такива, каквито са. Сега ще започнете да преосмисляте нещата и да преценявате дали си заслужава да продължите или не. Някои от вас вероятно ще вземат и окончателни решения свързани с любовта.

Тази седмица ще настъпи новолуние в знака на Водолей. Готови ли сте за промяна? Когато става въпрос за любов, тази промяна може да има различни нюанси. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *