Партньор на Проватон
 ВЪВ ВАРНА ОРГАНИЗИРАТ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРО ЕСЕ И ВИДЕО НА ПАТРИОТИЧНА ТЕМА

ВЪВ ВАРНА ОРГАНИЗИРАТ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБРО ЕСЕ И ВИДЕО НА ПАТРИОТИЧНА ТЕМА

Сподели в

Детски кът – Варна организира конкурс за видео и есе на тема „Героите на Освобождението“.

За конкурса за видеоклип участниците трябва да бъдат записани в детска градина или да са ученици от учебно заведение на територията на Област Варна през учебната 2018/2019 година, уточняват организаторите. Срокът е до 27 февруари 00:00 ч. на фейсбук страницата на Детски кът-Варна.

Видеото трябва да бъде до 5 мин. продължителност, а този събрал най-много харесвания до 10 март 00:00 ч. ще получи награда. Всички деца от детска градина, предучилищна и училищна възраст до 12 клас имат право да участват в конкурса.

Инициативата има за цел да популяризира сред подрастващите и младите – „Героите на Освобождението“, тяхното свято дело и подвига им в името на Майка България, допълват от атракциона.

Вторият конкурс е за есе, като условията са сходни, със същият краен срок. Участниците ще са разделени в категории според учебният етап:

-от V до VII клас

-от VIII до XII клас

Произведенията трябва да бъдат изпратени до 27-ми февруари на e-mail: geroinavarna@abv.bg

На есето в горният десен ъгъл трябва да е изписано името, годините, учебното заведение, класа, актуален телефон на родител-настойник на участника. Съчинението не трябва да надхвърля повече от 5 страници, формат А4.

За победителите са осигурени награди, обявяват от ръководството на Детски кът.

Източник: moreto.net

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *